Zuhal Topal'dan 'İzdivaç Programları' Yasağına İlişkin Flaş Açıklama!

Star TV ekranlarında yayınlanan 'Zuhal Topal'la' izdivaç programı ekibinden, KHK ile yayınlanan yasağa ilişkin açıklama yapıldı.

01.05.2017-14:28 - (Son Güncelleme: 01.05.2017-14:29) Zuhal Topal'dan 'İzdivaç Programları' Yasağına İlişkin Flaş Açıklama!
Star TV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran izdivaç programı 'Zuhal Topal'la' ekibinden, izdivaç programlarının yasaklanmasına ilişkin açıklama geldi. 'Zuhal Topal'la ekibi, "Eğer KHK ile izdivaç programları yasaklandıysa yapacak bir şey yok" açıklaması yapıldı.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş 16 Mart'ta ''Televizyonlarda izdivaç programlarında aile değerlerimize, ahlakımıza, inancımıza aykırı abuk subuk şeyler yapıyorlar. Neymiş efendim, reytingleri ve reklam gelirleri çok yüksekmiş. Olmaz olsun böyle reklam geliri. Tasarı hazırladık. KHK çıkartabiliriz'' açıklamasını yapmıştı.

Hükümet verdiği bu kararın arkasında durdu ve OHAL'in verdiği yetkiye dayanarak Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile tüm izdivaç programlarını yasaklandı. Star TV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran izdivaç programı 'Zuhal Topal'la'yı sunan Zuhal Topal, izdivaç programlarına gelen yasakla ilgili sessizliğini koruyor.

ZUHAL TOPAL'IN EKİBİNDEN FLAŞ AÇIKLAMA

İzdivaç programlarının yasaklanması kararı ile ilgili olarak Zuhal Topal'ın ekibinden bir açıklama yapıldı. Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Şu an Zuhal Topal Kıbrıs'tadır. Pazartesi (yarın) öğle saatlerinde İstanbul'da olacak ve bir fikir alışverişinden sonra gerekli açıklamalar yapılacaktır. Zuhal Topal, Star TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal'la izdivaç programının sadece sunucusudur. Bir karar alınacaksa bu yapımcı ve kanal yöneticilerinin inisiyatifinde olmalıdır. Eğer KHK ile evlilik programları yasaklandıysa zaten bu konuda yapılacak bir şey kalmıyor."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal