Ebru Gündeş'in Kazandığı Ücret Dudak Uçuklattı!

Değerli sanatçı Ebru Gündeş, konser macerası boyunca aralıksız çıktığı Günay Restaurant'da 22 defa konser verdi. Güzel sanatçının toplamda kazandığı ücret ise dudak uçuklattı.

01.05.2017-09:03 - (Son Güncelleme: 01.05.2017-09:54) Ebru Gündeş'in Kazandığı Ücret Dudak Uçuklattı!

1974 yılında dünyaya gelen değerli sanatçı Ebru Gündeş, konser maratonu boyunca aralıksız olarak Günay Restaurant'ta 22 defa konser verdi. Değerli sanatçının toplamda kazandığı ücret ise tüm herkesi şoke etti. Güney Restaurant'ta çıktığı her sahnede, binlerce sevenini eğlendiren değerli isim Ebru Gündeş'i dinlemek için gelenler arasında yer bulamayanlar oldu.

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, Günay Restaurant'da verdiği konser maratonunda, sevenleri rezervasyonları günler, hatta aylar öncesinden verdi. Hınca hınç dolan Günay Restaurant'ta 22 defa sahneye çıkan ünlü sanatçı Ebru Gündeş, şu anda 2018 için birçok konser projesine imza attı.

ÜÇ SAAT SAHNEDE KALDI

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, verdiği her konserden ortalama olarak 100 bin lira kazandı. Bu da toplamda yaklaşık olarak 2 milyon 200 bin lira olduğunu belirtor. Değerli ses Ebru Gündeş, her verdiği konserde, üç saat kaldığı sahnede 50 şarkı okudu. TV8 ekranlarında yayınlanan ve sezon arası veren 'O Ses Türkiye' de bir zamanlar jüri üyesi koltuğuna oturan ünlü sanatçı Ebru Gündeş, her sahnesinde giydiği kıyafetlerle de adından söz ettirmeyi başardı.

Değerli sanatçı Ebru Gündeş, Günay Restaurant'ta verdiği konserler boyunca, 1100 parça okudu. Toplam 66 saat sahnede kalan sanatçı, her konserinde 30 farklı kostüm giydi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal