Zeljko Obradovic: "Taraftarlarımıza Müthiş Desteklerinden Dolayı Teşekkür Ederim"

Fenerbahçe Beko sahasında karşılaştığı Valencia Basket'e uzatmalara giden maçta 100-98 kaybetti

28.12.2019-12:21 - (Son Güncelleme: 28.12.2019-12:45) Zeljko Obradovic: "Taraftarlarımıza Müthiş Desteklerinden Dolayı Teşekkür Ederim"

Turkish Airlines EuroLeague'in 16. maç döneminde sahasında konuk ettiği Valencia Basket'e uzatma sonunda 100-98 mağlup olan Fenerbahçe Beko’nun başantrenörü Zeljko Obradovic, rakiplerinin maçı kazanmayı hak ettiğini söyledi.

Turkish Airlines EuroLeague'in 16. Haftasında Fenerbahçe Beko sahasında karşılaştığı Valencia Basket'e uzatmalara giden maçta 100-98 kaybetti, karşılaşmanın ardından başantrenör Zeljko Obradovic, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ataşehir Ülker Sports Arena’da oynanan mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Obradovic, ilk yarıda çok iyi basketbol oynadıklarını ifade etti.

Maçın ikinci yarısında büyük bölümünde de iyi oynadıklarının altını çizen Obradovic, "Sonuna geldiğimizde maçı artık kontrol etmiyorduk. Bugün oyuncularımın oynama şekillerinden çok memnunum. Sanırım bu maçta ilk defa savunmada oynama şekillerinden mutlu oldum. Maçın sonunda ise yanlış ve iyi olmayan kararlar vardı." İfadelerinde bulundu.

Karşılaşmayı normal süre içinde kazanmak için fırsatlar yakaladıklarını söyleyen deneyimli çalıştırıcı, şunları aktardı:

"Uzatmada son 1 dakika kala 7 sayı öndeyseniz, sahanızdaki maçlarda kazanma şansınız çok yüksektir. Valencia’yı tebrik ediyorum. Çok savaştık ama rakibimiz kazanmayı hak etti. Taraftarlarımıza da müthiş desteklerinden ötürü teşekkür ederim."

Obradovic, maç kadrosunda yer almayan Joffrey Lauvergne’in kendi isteği doğrultusunda kadroda olmadığını söyledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal