Zara hangi ülkenin şirketi, sahibi kim? Zara Türkiye kime ait? Zara ekmek reklamı sosyal medyanın gündeminde!

Dünyaca ünlü giyim markalarından Zara'nın ekmekli yeni reklamı sosyal medyada büyük tepki topladı. Zara'nın ekmekli reklamı sonrasında 'Zara hangi ülkenin markasıdır? Zara Türkiye'nin sahibi kimdir?' gibi sorular merak edilmeye başlandı. İşte tepkileri üzerine çeken Zara'ya dair detaylar...

13.06.2022-10:48 - (Son Güncelleme: 13.06.2022-10:48) Zara hangi ülkenin şirketi, sahibi kim? Zara Türkiye kime ait? Zara ekmek reklamı sosyal medyanın gündeminde!

Dünya'daki en iyi giyim markalarından biri olan Zara, ekmekli yeni reklam filmiyle tepki topladı. Yaşanan gelişme sonrasında birçok vatandaş Zara markasına dair detayları araştırmaya başladı. Peki, Zara hangi ülkenin markası? Zara Türkiye kimin? İşte detaylar...

Zara hangi ülkenin markasıdır?

Zara, merkezi İspanya'da olan giyim ve aksesuar üzerine tasarlanan bir markadır. 1975 yılında Arteixo, Galiçya'da Amancio Ortega ile Rosalia Mera kurmuştur. Genellikle mağazalarını geniş alanlara inşa eden Zara, dünyanın en büyük giyim markaları arasında ilk üçte yer almaktadır.

 zara hangi ülkenin

2015 yılından itibaren 88 ülkede 2 bini aşkın mağaza açmıştır. Ülkemizdeki mağaza sayısı ise 37'dir.

İnditex grubunda yer alan Zara, bu gruptaki en büyük markadır. İnditex'te yer alan diğer markalar ise şunlardır; Massimo Dutti, Pull and Bear, Oysho, Uterqüe, Stradivarius, Zara Home ve Bershka markalarıdır.

Zara'nın ekmekli reklamı tepki çekti!

Zara'nın Almanya'da yayımlanan yeni reklamı kamuoyu ile paylaşıldı. Kamuoyuna yansıyan görüntülerde, markanın yeni sandaletlerinin altına ekmek yerleştirildiği dikkat çekti. Markanın yeni reklam filminde ekmeğin ayakkabının içinde, altında ve üstünde kullanılması birçok sosyal medya kullanıcısından tepki aldı.

 zaradan tepki çeken reklam

Yıldız Tilbe'den Zara'ya tepki!

Sevilen sanatçı Yıldız Tilbe sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Zara'ya tepki gösterdi. Şarkıcı paylaşımında, 'Dünyada ve ülkemizde o kadar aç ve muhtaç varken, ekmeğe bu hakaret nasıl yapılır. Ayaklar altında siz kalın inşallah' ifadelerine yer verdi.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal