Yıldırım Demirören'le ilişkisi olduğu iddia edilen Buket Aydın'dan tartışma yaratan poz! Hayranları tanımakta zorlandı

Yıldırım Demirören'le hakkında çıkan aşk iddiaları ile gündeme gelen Buket Aydın, son paylaşımıyla olay yarattı. Derin göğüs dekoltesi ve yaptığı shop ile dikkat çeken güzel sunucuyu hayranları tanıyamadı. İşte, Buket Aydın'ın çok konuşulan paylaşımı...

21.07.2022-13:25 - (Son Güncelleme: 21.07.2022-13:57)

Sosyal medya hesabını aktif kullanan güzel haber spikere Buket Aydın yaptığı paylaşımlarıyla takipçilerini büyülüyor. 

Son olarak renkli ve derin göğüs dekolteli elbisesiyle paylaşım yapan Aydın, takipçilerinden binlerce beğeni ve yorum aldı.

Özel hayatındaki gelişmeler ve derin göğüs dekolteleriyle devamlı konuşulan Buket Aydın'ın son hali ise yine gündem oldu.

Evlilik açıklaması olay olmuştu!

Geçen aylarda Instagram'da takipçileri ile soru ve cevap etkinliği düzenleyen güzel sunucu, "2. evliliği düşünür müsünüz" sorusuna, "Neden düşünmeyeyim, doğru kişiyle olursa evlilik güzel bir şey" demişti.

 buket aydın sosyal medya paylaşımı

Aşk çıkmazı

Emir Sarıgül ve Buket Aydın arasındaki aşkın devam ettiği iddiaları geçen ay gündemde bomba etkisi yaratmıştı. Emir Sarıgül'le ayrıldıklarını her fırsatta dile getiren Aydın, açıklamalarının ardından Sarıgül'le baş başa yemek yerken kameralara takılmıştı.

Olayın ardından "O konu kapandı" diyen Aydın, Sarıgül ile ilgili sorulara yanıt vermeyeceğini söylemesine rağmen her fırsatta Sarıgül'le yan yana gelmiş ve görüntülenmekten kurtulamamıştı.

Sibel Can ve Emir Sarıgül'ün geçtiğimiz yaz teknedeki görüntülerinin çıkması üzerine Sarıgül defterini tamamen kapattığını söyleyen Buket Aydın, açıklamasından kısa süre sonra yine Emir Sarıgül'le görüntülenince kafaları karıştırdı.

 buket aydın estetik

Yüzündeki değişiklik olay oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda yüzünün son hali dikkat çeken ve estetik yaptırdığı iddiaları ortaya atılan Aydın bu iddialara, "Ne dudağımda ne de yüzümde hiçbir cerrahi işlem yok. Yüzümde botoks ve dolgu var ama çok değil belli aralıklarla hafif dokunuşlar" dedi.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal