Yenikapı etkinlik alanı nerede, nasıl gidilir?

23 Haziran 2019 seçimlerinin yıl dönümü kutlamaları gerçekleştirilecek. Yenikapı etkinlik alanında gerçekleştirilecek olan kutlamalar kapsamında Evdeki Saat, Mavi Gri, BEGE, Reynmen, DJ Ersin ve Edis şarkılarıyla dinleyicileri coşturacak. 23 Haziran 2022 Perşembe günü gerçekleştirilecek etkinliğe nasıl gidilebileceği de merak ediliyor. İşte Yenikapı etkinlik alanına ulaşım alternatifleri…

23.06.2022-17:49 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-17:49) Yenikapı etkinlik alanı nerede, nasıl gidilir?

2019 yılında gerçekleştirilen İstanbul seçimleri kapsamında düzenlenecek olan 3. yıl kutlamaları bugün gerçekleştirilecek. Yenikapı’da düzenlenen konserlerde sahne alacak olan isimlerde Evdeki Saat, Mavi Gri, BEGE, Reynmen, DJ Ersin ve Edis oldu. Etkinliklere katılım sağlamak isteyen pek çok vatandaş nasıl gidebileceklerini araştırmaya başladı. İşte Yenikapı etkinlik alanına ulaşım alternatifleri…

Yenikapı etkinlik alanı nerede?

Yenikapı etkinlik alanına gitmek isteyen kişiler kolay bir şekilde ulaşımlarını sağlayacaklardır. Yenikapı etkinlik adresi şu şekildedir:

Aksaray, Kennedy Cd. No:46, 34096 Fatih/İstanbul

Yenikapı Etkinlik

Yenikapı etkinlik alanına nasıl gidebilirim?

Ulaşımını Marmaray ile yapmak isteyen kişiler: Yenikapı-Havalimanı metrosu, Yenikapı-Kirazlı metrosu, Yenikapı-Hacıosman metrosuyla ulaşımlarını sağlayabilirler. Yenikapı durağında indiklerinde etkinlik alanına ulaşacaklardır.

Ulaşımını Metro İstanbul ile yapmak isteyen kişiler: M1, M2, M7 metroları ile T1 ve T4 tramvay hatlarını kullanarak ulaşımlarını sağlayabilirler. Seferler bugün gece 01.00’e kadar uzatılacak. Ayrıca Yenikapı metrosundan etkinlik alanına ücretsiz İETT seferleri vardır. BU seferler saat 14.00 ile 21.00 arasında yapılacak.

Etkinliğe katılım sağlayan kişilerin dönüşleri içinde Beşiktaş Meydanı, Mecidiyeköy İETT Peronları, Atatürk Kültür Merkezi önü, Gaziosmanpaşa İETT Peronları, Kağıthane İETT Peronları, Bağcılar Meydan, Hacıosman Metro, Kadıköy Rıhtım İETT Peronları, Üsküdar Sahil İETT Peronları ve Beykoz Ortaçeşme İETT Peronları’ndan saat 23.00 ile 00.00 arasında otobüs seferleri yapılacaktır.

Ulaşımını Metro İstanbul ile yapmak isteyen kişiler için M1 (Yenikapı-Atatürk Havalimanı) , M2 (Yenikapı- Hacıosman), M7 (Mecidiyeköy – Mahmutbey)metroları ile T1 (Kabataş-Bağcılar) ve T4 (Topkapı - Mescid-i Selam) seferleri gece saat 01.00’e kadar açık olacaktır.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal