Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
Ekrem'in Değnekçisi Terbiyesiz Kadın
Dr. Ömer Aydın
Ekrem'in Değnekçisi Terbiyesiz Kadın
01.02.2020 Cumartesi 23:08

Saadet Partisi’nin müptezel pir-i fanisi Hasan Damar: "Saadet Partisi anahtardır. İstanbul’da 120 bin oy aldık, AK Parti’ye Biz kaybettirdik, bunu herkes bilsin."diye esip gürlemeye devam etmiş.

Hasan Dede, aylardır bu tekerlemeyi ağzında gevelemekten yorulmadın mı? İyi işte, "Bekarlar kimler? diye sorup, “bunları akşam itfaiyecilerle buluşturun, bir gece düzenleyin. Siz başörtülerinizle otobüse in, bin yaparken terlemiyor musunuz? Zor olmuyor mu? Kokuyorsunuz." diye hakaret eden Ekrem'in değnekçisi, Genel Sekreterinin Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli’yi alkışla Hasan Damar.

Senin nutuklarını alkışlayan Saadet Parti’lilere de bir çift sözüm var;

Tayyip Bey’e hased ve husumetinizden İstanbul’u feda ettiniz. Şimdi eşlerinizi, kız kardeşlerinizi ve annelerinizi itfaiyecilere konumlandıran bu kadının salyalarına maruz kalışınıza kına yakın !

BEYLER!

BURASI, AHLAKSIZLARIN İFFETLİ HANIMLARI AŞAĞILAYIP, BACILARIMIZA HAYASIZCA SALDIRACAĞI BİR ÜLKE DEĞİLDİR.

EKREM'İN DEĞNEKÇİSİ BU TERBİYESİZ KADINA HADDİNİ BİLDİRİNİZ.

ARADIĞINIZ KİŞİYE ULAŞILAMIYOR

Elazığ depreminin ardından Erzurum'a tatile giden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepkiler devam ediyor.
Dobralığıyla tanınan, Sözcü gazetesi yazarı Necati Doğru, bugünkü yazısında İmamoğlu'nu eleştirerek, "Kendini şımarık müteahhit çocuğu durumuna düşürdün" Henüz somut bir iş yaptığını görmedik! Tek akılda kalan icraatın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan sürekli randevu talep etmek ve alamamak oldu.” ifadelerini kullandı.
İmamoğlu “5 aydır davet bekliyorum,”diye sızlanıyor ya, Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından “Kendisini aradık. Ejder tepesinde imiş. Aradığımız kişiye ulaşamadık.”şeklinde bilgi alındı

CÜBBELİ’NİN ÇİN BEDDUASI

“Çin, iddiasından vuruluyor. Tüm dünyaya açılma hamlesi yapan, küreselleşmenin bayraktarlığını üstlenen Çin'in başına öyle bir bela geldi ki; mecburen kendisini dünyaya kapatmak zorunda kaldı. Topla tüfekle bu kadar yapılamazdı. Üretim,tüketim,ticaret,lojistik hepsi durdu.

Çin’in bu felaketi, Cübbeli'nin Çin’e yaptığı bedduanın sonucu olabilir mi?” diye soran takipçilerime cevabımdır;

Neden olmasın? Cezaevinde Aziz Yıldırım'ın baskısıyla, FB'ye galibiyet duası yapıp, tutturduğunu söyleyen Cübbeli, Doğu Türkistan’da Müslüman soydaşlarımıza zulmeden Çin'e, "Ya kahharül müntekım" diye sürekli beddua virdi okuduğunu duymuştum.:)

SAHİBİNDEN KİRALIK AĞIR HASARLI EV

İnternette “Sahibinden ucuza ağır hasarlı ev!” şeklinde ilanlarla, Fikirtepe'de kentsel dönüşüm beklentisiyle boşlatılan evler 400-500 liraya kiralanıyor. Yabancılar ve kağıt toplayıcıları bölgeye yerleşmiş.

Bunu da gördük.

Kahrolsun, cahil, fukara insanlar üzerinden rant devşiren, gözü dönmüş insan müsveddeleri .

BAY HALEVA, HADİ AMA

Cumhurbaşkanımız Erdoğan,Türkiye Musevileri Hahambaşı İsak Haleva’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti ve birlikte poz verildi.

Fotoğrafta, Sn. Haleva’nın , mutluluktan gülümsemesine bir şey demiyoruz. Soydaşlarının zulmünün durması için bir şeyler yapar artık.

ZORA DÜŞENLERİN YARDIMCISI TÜRKİYE

Çin'den dünyaya yayılan koronavirüs, 21. yüzyılın vebası olarak görülüyor. Şu ana kadar hastalık tespit edilen 259 kişi hayatını kaybetti.

Virüs, Çin'in dışında birçok Asya ve Avrupa ülkesinde de yayılmaya başladı.

Birçok ülke, vatandaşlarını virüsten korumak için ek önlemleri hayata geçirirken; Çin koronavirüse karşı mücadele etmekte zorlanıyor. Ülkedeki ateş düşürücü ve maske stoklarının bittiği, hastaların zor anlar yaşadığı kamuoyuna yansıdı.

Türkiye, Çin'e yapılan yardımlarda öncü rolü üstleniyor. Türkiye'den gönderilen yardım, Çin medyasında da geniş yer buluyor. Pekin Büyükelçiliğimizin sosyal medya hesabına teşekkür mesajları yağıyor.

İŞBİRLİKÇİ ŞEREFSİZ MBZ

BAE Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed , Libya'da darbeci Hafter'e son iki haftada 3.000 ton askeri teçhizat gönderdi.

BAE'nin Hafter'e son iki haftada verdiği bu destek, bir yılda verdiği desteğe eşdeğer.

Şerefsiz,ABD-İSRAİL işbirlikçisi, müptezel Veliaht Prens Muhammed bin Zayed’i, hayvanlara hakaret olmasın diye aklınızdan geçen hayvana benzetmiyorum.

İŞBİRLİKÇİLER ŞAŞIRTTI

Kendi coğrafyalarında İsrail ve ABD'nin sözünün dışına çıkmayan Arap liderler, bu kez şaşırttı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın barış planını ilan etmesinin ardından, başta Mısır ve Suudi Arabistan olmak üzere bazı Arap ülkeleri İsrail ile Filistin arasında doğrudan müzakerelerin başlaması çağrısında bulunmuştu.

Mısır'ın başkenti Kahire'de gerçekleşen Arap Birliği olağanüstü toplantısında birliğin aldığı karar uyarınca, ABD Başkanı Donald Trump'ın Yüzyılın Anlaşması planını reddedildiği açıklandı.

Arap Birliği olağanüstü toplatısına katılan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas toplantıda "Trump'ın Yüzyılın Anlaşması planını reddediyorum. Kudüs'ü satan veya Kudüs'ten vazgeçen biri olarak tarihte yer almayacağım" açıklamasını yaptı.

Arap Birliği, Trump'ın sözde barış planının tamamen reddettiğini ve dikkate alınmayacağını duyurdu.

MERAL ABLAM SAHAYA İNMİŞ

İP Genel Başkanı Meral Akşener, uzun bir aradan sonra sahaya inerek,

“Hizmet siyaseti, sarayda sefa sürerek olmaz. Sokakta olur; vatandaşı dinleyerek olur; esnafın ve gençlerin sorunlarına kulak vererek olur.”demiş.

Aboovvv, Meral Ablam sokağa inmiş, Savulun uleeen !

GANYANA GEL

Beşiktaş, ara transferde sürpriz bir ismi kadrosuna kattı.

Siyah-beyazlılar, kariyeri boyunca Barcelona,

Milan, B.Dortmund ve Tottenham gibi büyük kulüplerde forma giyen 32 yaşındaki Kevin-Prince Boateng'i Fiorentina'dan 1,5 yıllığına kiraladı.

Öte yandan dün sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri, BOATENG’İN ATLARA OLAN SEVGİSİ OLDU.

SERGEN’İN HER TÜRLÜ AT SEVDASI MALUM.

İDDİA MI,GANYAN MI ?

İSMAİL’İN ÜZÜMÜNÜN BAĞI

FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya ile eşi Eda'nın, anlaşmalı olarak boşandığı duyuldu. İsmail Küçükkaya’nın eşine 1 milyon 200 bin lira tazminat ile birlikte aylık 15 bin lira nafaka ödeyeceği iddia edildi. Hayırdır İsmail, bu üzümün bağı nerede?

Twitter: @dromeraydin