Yayla Agro halka arz ne zaman gerçekleşecek? Yayla Agro Gıda Sanayi halka arz tarihleri

Yayla Argo halka arz işleminin dün onaylanma kararı açıklandı. Bunun üzerine Yayla Argo halka arz işlemi merak edilmeye başlandı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından, Yayla Agro Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arzını onaylamıştı. Peki, Yayla Agro halka arz ne zaman gerçekleşecek? Yayla Agro Gıda Sanayi'nin halka arz tarihleri de merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte detaylar...

23.04.2022-16:44 - (Son Güncelleme: 23.04.2022-16:44) Yayla Agro halka arz ne zaman gerçekleşecek? Yayla Agro Gıda Sanayi halka arz tarihleri

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) dün yayınlanan haftalık bülteninde Yayla Agro firmasının halka arz olacağını açıkladı. SPK tarafından yapılan bu açılanmanın ardından ise Yayla Agro'nun halka arzının ne zaman gerçekleşeceği merak edilmeye başlandı. Yayla Agro firması halka arz işlemi için başvuru yapmak isteyenler ise Yayla Agro halka arz hakkında araştırmalar yapmaya başladı. İşte detaylar...

Yayla Agro halka arz ne zaman gerçekleşecek?

SPK tarafından Yayla Agro firmasının halka arz olacağını açıklamasını yapmasının ardından bu işlemin ne zaman gerçekleşeceği merak edilmeye başlandı. Başvuruda bulunacak pek çok kişi, Yayla Agro halka arz başvuru tarihlerini merak etse de başvuruların hangi tarihler arasında alınacağı hakkında henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından Yayla Agro Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arzını haftalık bülteninde onaylandığı duyurdu.

SPK'nın haftalık bülteninde Yayla Agro'nun halka arzına açılacağının duyurulmasının ardından, Kurul, Yayla Agro Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ'nin hisse başına 12,50 TL'den halka arzını onayladı.

Arena Finans Faktoring AŞ'nin 78 milyon TL'lik, Türk Ekonomi Bankası AŞ'nin 25 milyar TL'lik, Yatırım Finansman Menkul Değerler AŞ'nin 500 milyon TL'lik, Fibabanka AŞ'nin ise 150 milyon dolarlık borçlanma aracı ihracı başvurusunu onayladı.

Türkiye'de yerleşik kişilere yönelik olarak internet aracılığı ile yurt dışında kaldıraçlı işlem yaptırıldığı belirlenen 46 internet sitesine erişimi engellenerek, SPK'nin 99. maddesinin 4. fıkrası uyarınca hukuki işlemlerin yapılması kararı verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal