Yay Burcu Erkeğinin Özellikleri

Yay burçları 23 Kasım - 21 Aralık tarihleri arasında doğan burçlardır. Yönetici gezegenleri Jüpiter'dir. Dört değişken burçtan bir tanesidir. En iyi anlaştıkları burçlar oğlak, kova, terazi, akrep burçlarıdır. Anlaşamadıkları burçlar arasında ise balık, ikizler, başak burçlarıdır.

29.07.2020-14:21 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-14:19) Yay Burcu Erkeğinin Özellikleri

Yay burçları özgürlüklerine düşkünlüğüyle bilinirler. Kısıtlanmaktan hoşlanmazlar deli dolu yanları bulunmaktadır. Gezmeye eğlenmeye oldukça düşkün yay burçları yerinde durmaktan asla hoşlanmazlar. Yeni bilgiler öğrenmekten ve araştırma yapmaktan keyif alırlar. Oldukça sosyal olan yay burçları yeni kişilerle tanışmaktan muyluluk duyar. Bazı durumlarda aşırı çabuk sıkılabilir. Dostluk kavramı ön plandadır onlar için ve asla yalnız kalmaktan hoşlanmazlar. Evcimen değillerdir. Evde durmak onları boğar. Dışarı çıkıp eğlenmeye can atarlar. Çok maymun iştahlılardır fikirleri ve kararları sürekli değişir. Seyahat etmekten keyif alırlar. Yeni yerler görmek onlar için zevktir. Çantasını aldığı gibi yollara düşebilirler.

Yay burcu erkeği özellikleri nelerdir ?

Yay burcu erkekleri son derece kültürlü, entelektüel ve kibar kimselerdir. Ama özgürlüğünü elinden alırsanız o kibar halinden eser kalmaz kaplana dönüşür. Özgür ruhlu yay burcu erkeği üzerinde baskı kurulmasından nefret eder. Onu kısıtlayan kimseyi de hayatında barındırmak istemez. Çok pozitif olan yay burcu erkeği onun psikolojisini yere çekecek insanları hayatında istemez. Sıcak kanlı ve sevecen kimselerdir. İçleri iyidir kimsenin kötülüğünü istemeyen yay burçları bu sebepten oldukça kırılmıştır. Tek düze monoton bir hayat onlara göre değildir.

Yay burcu erkeğinin aşk hayatı ?

Yay burcu erkekleri özgürlüklerine düşkün oldukları için hayatına alacakları insanında onu kısıtlamamasını isterler. Onu kısıtlayan birini hayatlarında istemezler. Yay burçları her ne kadar özgürlüğüne düşkün olsa da söz konusu sevgilileriyse aşırı kıskanç olurlar. İlişkinin başlarında ciddi düşünmeseler de iş ciddiye bindiğinde durumlar tersine döner ve sahiplenmeye başlar. Açık sözlüdür. Karşındakine hissettiklerini çekinmeden söyler. Doyumsuz oldukları için o daldan o dala geçmeleri mümkündür.

Yay burcu erkeği giyim tarzı?

Yay burcu erkeğinin giyim tarzı oldukça salaş ve bohemdir. Spor giyinmekten hoşlanırlar. Rahat olmak onlar için oldukça önemlidir. Onları sıkan daraltan giysileri sevmezler. Giyim kuşamına vakit harcamak istemezler. Moda onlar için pek bir şey anlam ifade etmez. Kirli sakal bırakmaktan hoşlanırlar.

Yay burcu erkeğinin olumlu yönleri

Yay burcu erkeği çok sıcak kanlı herkesle iyi geçinen bir burçtur. Sosyal ve arkadaşlıklara önem veren bir burç olması etrafındakiler tarafından sevilmesine sebep olur. Kimsenin kötülüğünü istemez iyilik meleği gibidir. Araştırmayı ve yeni şeyler öğrenmeyi çok severler. Oldukça bilgili kimselerdir.

Yay burcu erkeğinin olumsuz yönleri

Aşırı açık sözlü olan yay burcu erkeği aklından ne geçirirse iyi kötü düşünmeden söyler. Kimseyi kırabileceğinin farkında değillerdir. Kendine güvenen ve çok bilmiş tavırları çoğu kişi tarafından sevilmez. Aşırı umursamazlardır. Sorumluluk almaktan hoşlanmazlar dünya yansa umurunda olmaz o derece.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal