Yaşlı Kadının Kahvesine İlaç Atıp Zorla İlişkiye Girdiler

Kocaeli'nde tek başına yaşamı sürdürdüğü evinde oğlu tarafından cesedi bulunan 64 yaşındaki kadının ölümü ile alakalı tutuklanan iki zanlı ile ilgili iddianame oluşturuldu. İddianamede kişilerin kahvesine uyuşturucu hap atarak zorla cinsel ilişkiye girdikleri kadının zehirlenip hayatını kaybettiği belirtildi.

06.11.2020-16:08 - (Son Güncelleme: 06.11.2020-16:07) Yaşlı Kadının Kahvesine İlaç Atıp Zorla İlişkiye Girdiler

Kocaeli'nin Kartepe ilçesi İstasyon Mahallesi Efe Sadık Caddesi'nde gerçekleşen hadisede, tek başına yaşayan 64 yaşındaki Hatice Çetinbaş, oğlu tarafından evinde ölü halde bulundu. Oğlunun ihbarıyla yaşlı kadının evine sağlık ekipleri ile emniyet güçleri sevk edildi. Sağlık personelleri aracılığıyla yapılan kontroller sonucunda Çetinbaş'ın yaşamını yitirdiği tespit edildi.

İKİ ZANLI TUTUKLANDI

Çetinbaş'a yapılan otopsisi sonucunda darp ve cinsel tacizde bulunarak yaşamına son verildiği tespit edildi.

Emniyet güçleri aracılığıyla yapılan inceleme sonucunda Çetinbaş'ın hadisenin meydana geldiği gün evine Zafer K. ile Resul K. adlı kişilerin girdikleri tespit edildi.

Emniyet güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda Zafer K. ile Resul K. gözaltına alındı.

Kocaeli Adliyesi'ne sevk edilen iki zanlı gözaltına alınarak hapishaneye gönderildi.

İDDİANAMEDEKİ AYRINTILAR KAN DONDURDU

Hatice Çetinbaş'ın cinayetiyle ilgili Zafer K. ile Resul K. ile ilgili iddianame oluşturuldu.

İddianamedeki otopsi raporunda, Hatice Çetinbaş'ın bedeninde pek çok darp izi ve cinsel tacize uğradığı ifadelerine yer verildi.

İddianamede zanlıların ifadelerine de yer verildi.

Zafer K. verdiği ifade de, Resul ile kafede bir araya geldiklerini, sohbet ederken Resul'un kendisine Hatice adlı bir kadınla konuştuğunu, kadının çok zengin olduğunu ve kadınla cinsel ilişkiye girdiğini kendisinin de bu yapabileceğini söylediğini öne sürdü.

'YETER BU KADAR'

İfadesinde Resul'un kendisini Hatice Çetinbaş'ın evine götürdüğünü dile getiren Zafer K., Hatice Çetinbaş'ın evine ilk önce kendisinin gittiğini ve on dakika sonra Resul'un gelerek Çetinbaş'a sarılarak öptüğünü, konuşmaya başladıklarını dile getirdi.

Resul'un yaptığı kahveyi içen Hatice Çetinbaş'ın fenalık geçirdiği ve Resul'a, 'Bana ne yaptın' dediğini dile getiren Zafer K., Resul'un sonra da Çetinbaş'ı odaya götürerek tecavüz ettiğini ve sonra kendisini de çağırmasıyla kendisinin de Çetinbaş ile cinsel ilişkiye girdiğini, ardından odadan çıktığını belirtti. Zafer K. yaşlı kadınla cinsel ilişkiye girdiği esnada Hatice Çetinbaş'ın kendisine Resul'a sorduğunu ve 'Yeter artık bu kadar' ifadesini kullandığını da belirtti.

Odadan çıkıp sonra Resul'un yine odaya girdiğini belirten Zafer K., odadan çırpınma sesleri duyduğunu, sesleri işittiğinde odanın kapısını açarak Resul'e 'Sen ne yapıyorsun' sorusunu sorduğunu ve bu esnada Resul'un Hatice Çetinbaş'a oldukça sert bir şekilde vurduğunu, kendisine, yanıt olarak 'O alışık böyle şeylere, daha önce de yaptım sen karışma' diye konuştuğunu, yerde yarı baygın bir halde çırpınmakta olan Çetinbaş'a 2 defa daha vurduğu sözleri iddianamede yer aldı.

Bu hadisenin ardından evden çıktıklarını öne süren Zafer K. evden çıkarken Resul'un dövdüğü Çetinbaş'ın cep telefonunu aldığını ve 'Onda para çok, o kendine yeni bir telefon alır' ifadesini kullandığı belirtildi.

Resul K. da ifadesinde, 'Hatice Çetinbaş'ı tanırım. Durumu Zafer'e anlattım. Zafer'e bir gün Hatice'nin yanına gitmek istediğimizi söyledim. Birlikte evine gittik' ifadesini kullandı. Yaptıkları uyuşturucu hap karışımı içeren kahveyi Hatice Çetinbaş'a içirdiklerini belirten Resul K., beraber olduktan sonra kadının kendine gelmesi için vurduğunu öne sürdüğünü söyledi. Hatice Çetinbaş'ı fenalık geçirdiği esnada evde bırakarak gittiklerini belirten Resul K. ardından da Zafer'in içinin rahat etmemesi üzerine eve geri gittiklerini, kadını yatırarak geri döndüklerini dile getirdi.

ZEHİRLENEREK ÖLDÜ

İddianamede Hatice Çetinbaş'ın Adli Tıp Kurumu'ndaki tetkikleri sonucunda uyuşturucu hap sebebiyle zehirlenerek hayatını kaybettiğinin tespit edildiği  belirtildi.

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal