Yarış Yapanlar Yüzünden Kaza Yaptı, Pist Versinler Dedi

Yarış yapan iki aracın sıkıştırmasında kalan sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybedince karşı şeride geçti ve bir otomobille çarpıştı. Kaza sonrası şok geçiren sürücü, "Şoktayım, şu insanlara pist versinler." dedi.

09.03.2020-15:13 - (Son Güncelleme: 09.03.2020-15:18)

Olay, saat 11.00 sıralarında D-100 Karayolu Büyükçekmece Mevkii'nde yaşandı. D-100 Karayolu Büyükçekmece istikametine doğru seyir halinde olan Gurur Şahbaz, alınan bilgilere göre yarışan iki otomobilin sıkıştırmasında kaldı. İki araç arasında kalan sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti ve bariyere çarptıktan sonra havalanarak karşı şeride geçti. Otomobil daha soran karşı yönde gelen Eyüp Zorlu idaresindeki otomobile çarparak takla attı. Zorlu şans eseri kazadan yara almadan kurtulurken, hafif şekilde yaralanan Şahbaz devrilen araçtan kendi imkanlarıyla çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi.

"BU İNSANLARA PİST VERSİNLER"

Kazanın ardından yaşadığı korku ile şoka giren Gurur Şahbaz, yarış yapan sürücülere tepki gösterdi. Şahbaz yaptığı açıklamada, "Kumburgaz tarafından gelirken, sağ taraftan bir araç geldi bir başka araçla yarışıyorlardı. Beni aralarına aldılar. Bana vurdular. Gözümü açtım bir baktım 'başka arabaya vurdum mu' onu bile hatırlamıyorum şoktayım. Bu ülkedeki bu insanlara pist versinler. Her gün sosyal medyada böyle videolar çekilirse. Biz de böyle oluruz. Her gün video. Evliyim çocuğum var. Biz de gazlayalım biz de yarışalım. Herkes gazlıyor. ölüyoruz parası önemli değil. İnsan canı parayla ödenmiyor." ifadelerini kullandı.

"SADECE UÇTUĞUNU GÖRDÜM"

Kazaya karışan diğer sürücü Eyüp Zorlu ise , "Direk üzerime uçtu karşı şeritten. hiçbir şey görmedim sadece üzerime uçtuğunu gördüm." şeklinde konuştu.

Kaza nedeniyle D-100 karayolu Silivri istikametinde trafik yoğunluğu oluştu. Her iki sürücü de polis ekiplerince yapılan kontrolde alkolsüz çıktı. Kazaya karışan araçlar çekicilerle yoldan kaldırılırken trafik normal seyrine döndü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal