Yalı Çapkını 53. bölüm fragmanı: Yalı Çapkını dizisi yeni bölümde neler olacak? Yalı Çapkını son bölümde neler oldu?

Yalı Çapkını yeni bölüm heyecanı bir kez daha izleyenleri sarmış durumda. Merakla beklenen yeni bölüm bu akşam Star TV ekranlarında olacak. 29 Aralık Cuma günü yayınlanacak olan yeni bölümde neler olacağı merak ediliyor. Yalı Çapkını 53. bölüm fragmanı, Yalı Çapkını son bölüm özeti, Yalı Çapkını yeni bölüm detayları haberimizde…

29.12.2023-22:55 - (Son Güncelleme: 29.12.2023-23:13)

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrollerinde olduğu, geçen sezondan bu yana reyting rekorlarını domine eden Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümü için geri sayım devam ediyor. Her hafta Cuma günleri ekranlara gelen Yalı Çapkını’nın yeni bölüm fragmanı hakkında bilgi edinmek isteyenler arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Peki Yalı Çapkını dizisi yeni bölümde neler olacak? Yalı Çapkını son bölümde neler oldu?

Yalı Çapkını son bölümde neler oldu?

Ferit, Kazım'ın Seyran'ı kaçırdığını öğrenince deliye dönse de evdekilere ayrılık kararının arkasında olduğunu söyler ama yine de gizlice Seyran'ın peşine düşmekte gecikmez. Pelin, Sacide'nin her şeyi anlatmasından korkmaktadır.

Yalı Çapkını

Suna, Seyran için endişelenince evde duramaz ve Ferit'le beraber Seyran'ı bulmak için harekete geçer. Kaya, İfakat'in Suna'ya Abidin'le ilgili söylediklerini duyar.

Kazım, Seyran'dan televizyona çıkıp Korhanlarla ilgili konuşmasını ister. Orhan ise Halis Ağa'yı ekarte etmek için İfakat'ten yardım ister. Ferit, Seyran'ı Kazım'dan kaçırmayı başarır ve ikisi tekrar hesaplaşırlar.

Yalı Çapkını dizisi yeni bölümde neler olacak?

Seyran'ın televizyon programında anlattıkları büyük bir kaosa sebep olur ve başta Ferit ile Suna olmak üzere herkesi yaralar. Program Korhanlar için büyük bir tahribat yaratırken evin içindeki tartışmalar da büyür. Gülgün, Seyran'ın başına geleceklerden endişelenir ve onu yanına alır. Şehmuz, Kazımları evinde misafir etmeye başlar. Suna, olanların ardından Seyran'la hesaplaşır. Ferit de Gülgün'ün evine gelmek zorunda kalır. Ferit ve Seyran ayrılık konuşması yaparlar.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal