WhatsApp’ta görüntülü konuşma nasıl yapılır? WhatsApp görüntülü grup araması

Dünyanın en çok kullanılan iletişim uygulaması olan WhatsApp; mesaj, sesli ve görüntülü konuşma özelliklerine sahiptir. Son dönemin en sık kullanılan özelliklerinden WhatsApp'ta görüntülü konuşma için yapmanız gerekenleri anlattık.

01.05.2022-04:20 - (Son Güncelleme: 01.05.2022-04:20) WhatsApp’ta görüntülü konuşma nasıl yapılır? WhatsApp görüntülü grup araması

WhatsApp’ta görüntülü konuşmak isteyenler bayramın gelmesiyle araştırma yapmaya başladılar. Vatandaşlar, uzaktaki akrabalarıyla iletişim kurup bayram coşkusunu yaşamak için görüntülü konuşabiliyorlar. WhatsApp görüntülü konuşmalarında en çok sekiz kişi görüntülü görüşme yapabilir.

WhatsApp’ın en fazla kullanılan özelliklerinden birisi şüphesiz görüntülü konuşma. Dilerseniz tek bir kişiyle dilerseniz grup halinde birçok kişiyle aynı anda görüntülü görüşme yapabilirsiniz. Ancak grup görüşmelerinde bir sayı sınırı mevcut. Aynı anda en çok 8 kişiyle görüşme yapılabiliyor. Dünyanın en fazla kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, ücretsiz bir iletişim uygulamasıdır. Uygulama üzerinden dilerseniz mesajlaşabilir, dilerseniz sesli arama yapabilir dilerseniz görüntülü arama yapabilirsiniz.

WhatsApp’ta görüntülü arama

WhatsApp’ta görüntülü arama yapabilmek için iletişim kurduğunuz kişiyle sohbeti açıp ‘’Görüntülü Arama’’ simgesine dokunun. Herhangi birisi sizi aradığında da WhatsApp’ın görüntülü arama ekranını görebilirsiniz. Gelen görüntülü aramaları cevaplamak için görüntülü arama simgesini yukarıya kaydırın. Aramaları reddetmek içinse ekrana gelen ‘’Kapat’’ simgesini yukarıya kaydırmanız yeterli olacaktır. Eğer birisi sizi arıyor ancak siz müsait değilseniz, mesaj simgesini yukarıya kaydırarak kısa mesaj da bırakabilirsiniz.

Görüntülü arama yapabilmek için hem sizin hem de karşınızdaki kişinin sesli arama yapması gerekir. Görüntülü aramaya geçiş için istek gönderdiğinizde, karşı tarafa isteğiniz iletilir. Kişinin talebi kabul etmesi sonrası sesli aramadan görüntülü aramaya geçilmiş olacaktır.

WhatsApp’ta grup araması nasıl yapılır?

Görüntülü konuşma için WhatsApp uygulamasına giriş yapıp sağ üst köşedeki ‘’Yeni Arama’’ sekmesine dokunup ‘’Yeni Grup Araması’’nı seçin. Aramaya eklemek istediğiniz kişileri seçip ‘’Görüntülü Arama’’ya dokunun. Böylelikle belirlediğiniz kişileri görüntülü olarak arayabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal