Van’da Öğrenciler Uçurtma Şenliğinde Buluştu

Van'da uçurtma şenliği yaşandı. Başkale ilçesinde Türkçe Öğretmeni Rahime Şener, gerçekleştirdiği uçurtma şenliğiyle öğrencilerinin mutlu olmasına vesile oldu. Açık alanda düzenlenen uçurtma şenliğine katılıp, öğretmenleriyle birlikte uçurtma uçuran öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

16.04.2021-13:48 - (Son Güncelleme: 16.04.2021-13:48) Van’da Öğrenciler Uçurtma Şenliğinde Buluştu

Van’ın Başkale ilçesine bağlı Oğulveren Mahallesi'ndeki okulda görevli Şener, öğrencilerinin mutlu bir gün yaşamaları için Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak'tan yardım istedi. Öğretmenin yardım talebini kabul eden Solak, okula 40 uçurtma gönderdi. Mahalledeki açık alanda gerçekleşen uçurtma şenliğine ilgi gösteren öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte uçurtma uçurdu. 

ÖĞRENCİLERİN MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNDU 

Gökyüzünü birbirinden değişik uçurtmalarla renklendiren öğrenciler, öğretmenleriyle beraber unutamayacakları bir gün yaşadı. Mutlulukları gözlerinden okunan öğrenciler, düzenlenen etkinlikten dolayı öğretmenlerine teşekkür etti. 

‘OKULUMUZDA GÜZEL BİR ETKİNLİK DÜZENLEDİK’

 Şener ise çocukların güzel bir gün yaşadığını söyleyerek, ‘Öğrencilerimizin mutluluklarına ortak olduğu için Kaymakamımız Asım Solak'a çok teşekkür ediyoruz. Okulumuzda güzel bir etkinlik düzenledik. Çocuklarımız uçurtma uçurarak eğlenceli anlar yaşadı’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal