Uzun Zamandır Ekranlarda Yer Almayan Ünlü Oyuncu Aslı Enver Tiyatro Sahnesinde Tozu Dumana Katmaya Geliyor!

Güzel oyuncu Aslı Enver pandemi nedeniyle seyircisi arasında açtığı arayı kapatmaya hazırlanıyor. İşte Enver'in yeni projesi...

06.02.2022-15:01 - (Son Güncelleme: 06.02.2022-15:01)

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan, hem oyunculuğu hem de güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan başarılı oyuncu Aslı Enver yeniden seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Yer aldığı birçok projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla adından başarıyla bahsettiren ünlü oyuncu, Star Tv'de yayınlanan İstanbullu Gelin isimli dizisinden sonra uzun bir süre ekranlara ara verdi. Pandemi nedeniyle çalışmalara ara verdiğini söyleyen ünlü oyuncu, bir süre daha herhangi bir projede yer almayacağını duyurmuştu. Hayranlarına duyurduğu bu üzücü haberden sonra başarılı oyuncu yeniden seyircisiyle buluşacağını söyledi. Dijital mecralardaki çalışma koşulları nedeniyle oralarda çalışabileceğini söyleyen fakat henüz televizyon dizilerinde yer almayı tercih etmeyen ünlü oyuncu tiyatro oyunuyla sahneye çıkacak. 

ÜÇ YILLIK ARA SONA ERDİ

Güzel oyuncu Aslı Enver, yaklaşık üç yıl önce İstanbullu Gelin dizisinde rol arkadaşı olduğu usta oyuncu İpek Bilgin'le yeniden sahnede yer almaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu pandemi nedeniyle verdiği arayı, kaldığı yerden Bilgin'le sahne alarak tamamlayacak. Başarılı oyuncu Aslı Enver 2017 yılında Personel isimli tiyatro oyununda yer almış ve bu oyundaki oyuncu koçluğunu da başarılı oyuncu İpek Bilgin yapmıştı. Bu oyundan sonra İstanbullu Gelin isimli dizide de birlikte rol alan ünlü oyuncular, üç yıllık aranın ardından tekrar bir araya gelecek. ''Sırça'' isimli tiyatro oyunuyla sahneye çıkıp tozu dumana katacak güzel oyuncu Aslı Enver ile İpek Bilgin'in bu tiyatro oyununa dair detaylar ise henüz hiçbir yerde açıklanmadı.

aslı enver

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal