Aslı Enver Kendine Hayran Bıraktı! Yorum Yağmuruna Tutuldu

Ünlü oyuncu Aslı Enver, takipçilerinin Kurban Bayramı'nı kutlamak için Instagram'da paylaşım yaptı. Paylaşımındaki makyajsız olması ise dikkat çekti.

21.07.2021-12:56 - (Son Güncelleme: 21.07.2021-12:56)

İstanbullu Gelin'de gösterdiği başarılı oyunculuğun ardından son olarak Babil dizisiyle karşımıza çıkan güzel oyucu Aslı Enver'in tatil paylaşımları sosyal medyada olay oldu. Bir süredir İstanbul'dan uzak olan Aslı Enver, vaktinin neredeyse tamamını deniz kıyısında güneşlenerek geçiriyor.

BAYRAMI KUTLADI

Oyunculuğu ve güzelliği ile beğenilen Aslı Enver, Instagram'dan paylaştığı fotoğraflar ile bayramı kutladı. Enver'in tatil pozları çok sayıda beğeni ve yorum alırken, makyajsız hali ise dikkati çekti.


FOTOĞRAFLARI ÖVGÜ ALDI

Sosyal medyayı aktif kullanan güzel oyuncu son paylaşımlarıyla dikkat çekti. Son paylaşımında 'İyi bayramlar' mesajı ile makyajsız fotoğraflarını yayınlayan Aslı Enver, takipçilerinden beğeni ve çok sayıda yorum aldı. 37 yaşındaki oyuncuya hayranları, 'Bu kadar güzellik fazla değil mi? İşte şimdi bayram oldu. Ne kadar doğal. Filtresiz güzel olunuyor.' şeklinde övgü dolu mesajlar yağdı.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal