Aslı Enver: Yalnızım ve Çok Mutluyum

Ünlü oyuncu Aslı Enver, eski sevgilisi Murat Boz ile barıştığı yönündeki iddiaları sosyal medya hesabında yaptığı açıklamayla yalanladı.

04.03.2021-08:51 - (Son Güncelleme: 04.03.2021-08:51) Aslı Enver: Yalnızım ve Çok Mutluyum

Kardeşim Benim adlı filmin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Aslı Enver ile Murat Boz, bir döneme damga vurmuştu. İkilinin bir dargın bir barışık yürüttükleri aşkları sık sık gündem olmuştu. Aşklarına birçok kez şans veren ikili, 2019 yılının ekim ayında ayrılık kararı almıştı.

Ayrılık kararlarının ardından sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken ikiliden Aslı Enver, geçen günlerde Murat Boz'un bir fan hesabını takip etmişti. Enver, sayfayı takip ettiği anlaşılınca ise takibi bırakmıştı.

DAKİKALAR İÇERİSİNDE AYNI EMOJİ!

İki gün önce Aslı Enver ile Murat Boz’dan kafa karıştıran bir hamle daha geldi. Enver ile Boz, aynı saat diliminde Instagram hesaplarında paylaşım yaptı. Aslı Enver paylaşımının altına beyaz kalp emojisi koydu. İlişkileri sırasında benzer emojilerle birbirlerini tamamlayan ikiliden Murat Boz ise paylaşımına siyah-beyaz kalp emojisi koydu. Eski sevgililerin bu paylaşımları ‘Barıştılar mı?’ sorusunu akıllara getirdi.

ASLI ENVER'DEN AÇIKLAMA

Aslı Enver ise sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunarak konuya açıklık getirdi. Enver, Instagram’ın hikaye kısmında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ‘Yalnızım, bir süre daha da öyle kalmayı düşünüyorum. Böyle çok mutluyum’

Murat Boz’un evliliğe yanaşmaması nedeniyle Aslı Enver’in ilişkiyi sonlandırma kararı aldığı iddia edilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal