Ünlü Oyuncu Aslı Enver’in Yeni Aşkını Evinin Önüne Park Ettiği Lüks Aracı Ele Verdi!

Uzun süredir kalbi boş olan Aslı Enver’in yeni aşkı sonunda yakalandı. İşte güzel oyuncunun gönlünü kaptırdığı o sevgilisi…

13.01.2022-10:25 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-12:00)

Ekranların sevilen oyuncusu Aslı Enver, yer aldığı birçok dizide gösterdiği oyunculuk performansı ile adından sıkça bahsettiren ünlü oyuncular arasında yer alıyor. İlk çıkış yakaladığı Kavak Yelleri dizisinden sonra rol aldığı Suskunlar, İstanbullu Gelin gibi pek çok dizide hayat verdiği karakterler unutulmaz performanslara imza atan Enver, şu sıralar ekranlardan uzakta yer alıyor. Pandemi ve dizi çekim saatlerinin uzun olması nedeniyle ekranlarda şuan yeni bir projede yer almayan başarılı oyuncu, şu sıralar kariyerinden ziyade özel hayatıyla merak ediliyor. Güzel oyuncu uzun süre dolu dizgin aşk yaşadığı şarkıcı Murat Boz’la evliliğe doğru giden ilişkilerini noktalama kararı almıştı. Bir dargın bir barışık halde ilişkilerine devam eden güzel çift, kesin ayrılıklarının ardından hayranlarını derinden üzmüştü. Ünlü çiftin bu ayrılıklarının ardından birkaç yalnızca birkaç isimle anılan fakat kameralara yansıyamayan güzel oyuncu Aslı Enver, bu kez yeni aşkıyla yakalandı.

ARABASI KENDİSİNİ ELE VERDİ

Güzel oyuncu Aslı Enver, Murat Boz’la olan ilişkisinden sonra ilk kez bir sevgilisiyle yakalandı. İş insanı Önder Öztarhan ile aşk yaşadığı iddia edilen Aslı Enver’in lüks aracının yeni yelken açtığı Öztarhan’ın evinin önünde olduğu görüntülendi. Öztarhan ile Enver çiftinin ortaya attıkları iddiaya göre ünlü çiftin ilişkilerine başlayalı yaklaşık bir ay olduğu konuşuldu. İlişkilerini çevrelerinden bir sır gibi saklayan çiftin yalnızca bu haberi yakın dostlarıyla paylaştıkları iddia edildi. Enver ve Öztarhan çiftinin dostlarına ilişkileri hakkında çok mutlu olduklarını söylediği de konuşulan konular arasında yer alıyor. 

aslı enver

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal