Aslı Enver'den Tatil Pozu! Paylaşımlarına Beğeni Yağdı

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan oyuncu Aslı Enver, sevgilisi Sarp Batur ile birlikte tatile çıktı. Tatil pozlarını paylaşmayı ihmal etmeyen Enver, paylaşımlarıyla kendine hayran bıraktı.

13.07.2021-11:46 - (Son Güncelleme: 13.07.2021-11:46) Aslı Enver'den Tatil Pozu! Paylaşımlarına Beğeni Yağdı

Aslı Enver, geçtiğimiz hafta yeni sevgilisi Sarp Batur ile objektiflere yansımıştı. İkili şimdi ise beraber güzel havanın tadını çıkarıyor.

ASLI ENVER'DEN PAYLAŞIM GELDİ

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve geçen haftalarda Sarp Batur ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen ünlü oyuncu Aslı Enver, şimdi ise sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla çok konuşuldu. Tatil sezonunu açan ünlü oyuncu, bikinisi ile güneşlendiği anlara ait bir karesini Instagram hesabında paylaştı. Instagramda 6 milyon takipçisi bulunan güzel oyuncu tatil pozlarıyla kendine hayran bıraktı. Enver'in paylaşımı, kısa sürede sosyal medyaya damga vururken hayranları ünlü oyuncuyu iltifat yağmuruna tuttu.


SEVGİLİSİYLE YAKALANMIŞTI

Geçen ay bir erkekle sokakta yürürken fotoğrafı çekilen 37 yaşındaki oyuncu Aslı Enver’in, yanındaki erkeğin kim olduğunu hayranları bulmuştu. Yanındaki gizemli erkeğin elini omzuna attığı oyuncu, her zaman olduğu gibi bu konuda sessizliğini korusa da sosyal medyadaki ayak izlerini takip eden hayranları, o erkeğin Sarp Batur olduğunu keşfedilmişti. Ünlü yazar Enis Batur ile gastronomi yazıları yazan Figen Batur’un reklamcı oğlu Sarp Batur ile Aslı Enver’in, üç ay önce tanıştığı iddia ediliyor.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal