Destan'ın Başrolü Ebru Şahin Sevgilisi Cedi Osman'la Yıldırım Nikahına Yeşil Işık Yaktı!

Başarılı oyuncu Ebru Şahin bir dergiye özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunarak çarpıcı detaylara yer verdi. İşte habere ilişkin o detaylar...

06.02.2022-14:21 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-18:09) Destan'ın Başrolü Ebru Şahin Sevgilisi Cedi Osman'la Yıldırım Nikahına Yeşil Işık Yaktı!

Ekranların sevilen oyuncusu Ebru Şahin, yer alığı birçok dizide göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla adından başarıyla söz ettiriyor. Oynadığı dizilerde gösterdiği performans sonucu birçok projenin de kapısını aralayan ünlü oyuncu, şu sıralar ATV ekranlarının vazgeçilmez dizisi Destan'da rol alıyor. Her hafta yayınlandığı yeni bölümüyle reyting rekorları kıran dizinin başrolü olan Şahin, Destan'da ''Akkız'' karakterine hayat veriyor. Hem senaryosu hem de oyuncu kadrosuyla çok sevilen dizinin başarılı oyuncusu Ebru Şahin, önceki gün bir dergiye röportaj verdi. Kariyerinden ve özel hayatından bahseden ünlü oyuncunun samimi açıklamaları, sosyal medyaya ve magazin gündemine damgasını vurdu. 

ŞAHİN: DÜĞÜN ANİDEN OLABİLİR

ATV ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Destan'ın başrolü Ebru Şahin, başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündeme geliyor. Ünlü basketbolcu Cedi Osman'la aşk yaşayan güzel oyuncu, geçtiğimiz yıl dolu dizgin aşk yaşadığı sevgilisinden Kapadokya'da evlenme teklifi almıştı. Birbirine çok yakıştırılan ve sevilen çiftin ne zaman evleneceği merak konusuyken, Ebru Şahin beklenen açıklamayı yaptı. Ünlü oyuncu; ''Cedi ile ilk günden beri hiçbir şeyimiz planlı değildi. İki sene önce böyle bir ilişki yaşayacağımı söyleseler 'Aynı şehirde bile biriyle böyle bir duygu yaşayamam' derdim. Ama bu bana hayatın hiç anlamadığım bir yanını gösterdi. Mesafelerin zorlayıcı olsa da aranızdaki bağı daha güçlü ve daha gerçek kılabileceğini öğrendim. Düğün aniden de olabilir, uzak bir tarihte de. Plan program yapmadık" diyerek de her an nikah kıyabileceklerine dair kapıyı da açık bıraktı. 

cedi osman

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal