Uzun Süre Tok Kalmak İçin Yemeklere Bu Baharatı Atın

Hindistan topraklarından soframıza gelen baharatlardan biri olan körinin faydalarına inanamayacaksınız. Yemeklerinizin içine atacağınız bir miktar köri ile hem lezzetli bir tat elde edin hem de hastalıklardan korunun.

04.11.2019-11:48 - (Son Güncelleme: 04.11.2019-11:29)

Türk mutfağında hatrı sayılır yere sahip olan körinin faydalarını duymuş muydunuz? Özellikle tavukla yapılan yemeklere oldukça yakışan körinin sağlığmıza olan katkılarına gelin birlikte bakalım.

AKCİĞERDEKİ ZARARLI TOKSİNLERİ ATIYOR 

En bilindik özelliği  sigaranın sebep olduğu tahribatı en aza indirmesidir. İçerdiği krosin maddesi ile akciğer ve boğazdaki zararlı olan toksinleri idrar yolu ile vücuttan atar.

UZUN SÜRE TOK KALINMASINA YARDIMCI OLUYOR 

Uzun zaman tok tutan köri zayıflamak isteyenler için en sağlıklı baharattır. Metabolizmayı hızlandırıp vücuttaki yağı hızlı şekilde yakmaya yarar.  

GAZ SIKIŞMASINI RAHATLATMAKTADIR 

Yemekten sonra beliren gaz sıkışmasını önlemektedir. Yaşanan gaz sıkışmasını rahatlatmak için ideal bir besindir.

Son Dakika Kadın Haberleri İçin sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal