Biberiye Çayı Kilo Verdirir mi?

Biberiye çayı zayıflamak için bir seçenek midir? Biberiye çayı nasıl demlenir? Gelin soruların cevaplarına birlikte bakalım.

04.11.2019-11:41 - (Son Güncelleme: 04.11.2019-11:38)

Biberiye çayı zayıflama sürecinde kilo vermeyi hızlandırır. Peki, biberiye çayı nasıl demlenir? İşte, biberiye çayının yapılışı…

BİBERİYE ÇAYI ZAYIFLATIR MI?

Biberiye çayı tüketmek kilo kaybını hızlandırmaya destek olabilir. Bazı araştırmalar biberiyenin aynı zamanda yüksek yağlı diyetler içerken kilo alımını engellemeye destek olabileceğini göstermiştir. Biberiye zayıflamak için uygun bir bitkidir. Bağırsakların çalışmasının yanı sıra aniden kilo verdirmeye destek olur. Biberiye yaprakları metabolizma hızlandırıcı ve kilo verdirici etkiler barındırır. Biberiye çayı sağlıklı bir bağışıklık sistemini destekleyen vitamin ve minerallere sahiptir. Boğaz ağrılarını hafifletmeye destek olur.

MALZEMELER

1 tatlı kaşığı biberiye yaprağı veya biberiye tozu
1 bardak su
Dilerseniz 1 çay kaşığı bal

NASIL YAPILIR?

Bir bardak suyu kaynatın. Kaynamakta olan suyun içine biberiye yaprağını katın. 5-6 dakika kaynatmayı sürdürün. Daha sonra bir fincanın içine süzgeç desteği ile süzün. Arzu ederseniz bal katarak tatlandırabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal