Uğur Demirok: 'Fenerbahçe Maçı Bizim İçin Milattı'

Konyaspor'un deneyimli savunmacısı Uğur Demirok, küme düşmeyecekleri söyledi ve lige dair açıklamalarda bulundu.

01.06.2020-08:53 - (Son Güncelleme: 01.06.2020-08:50) Uğur Demirok: 'Fenerbahçe Maçı Bizim İçin Milattı'

Süper Lig'de yapılan 26 haftada aldıkları 26 puanla lig düşme barajının 1 puan üstünde 14. Basamakta olan yeşil- beyazlıların 31 yaşındaki futbolcusu, açıklamalar yaptı.

Konyaspor camiasının bu tarz sıkıntıların üstesinden gelebilecek güçte ve büyüklükte olduğunu söyleyen Uğur, "İnanmazsan başaramazsın, inanmak başarmanın yarısıdır. Camia olarak masöründen, malzemecisine, ahçısına kadar herkes inanıyor. Bazen futbolda işler istediğiniz gibi gitmez ama biz sahada elimizden geleni yapacağız. Temennim ve isteğim Allah'ın izniyle bu ligde kalacağız." şeklinde konuştu.

'FENERBAHÇE MAÇI BİZİM İÇİN MİLATTI'

Bülent Korkmaz'dan önce gol yollarında kişisel performanstan dolayı problemler çektiklerini ifade eden deneyimli savunmacı: "Konyaspor olarak ilk yarıda çok kötü bir süreç yaşadık. Uzun süre iç sahada galibiyetimiz yoktu. Son Fenerbahçe maçı bizim için milattı diyebiliriz çünkü takımın öz güveni yerine geldi. Galibiyetler her zaman oyuncunun ve takımın öz güvenini yerine getirir. Takım olarak biraz öz güven eksikliğimiz vardı ama bunu kazandık." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal