Uğur Aslan 20 Mayıs Afara yeni bölüm konukları

Kanal D’de yayınlanan müzik ve eğlence programı Afara’nın 20 Mayıs 2022 Cuma günü yayınlanacak olan yeni bölüm konukları izleyenlerin gündemini meşgul ediyor. İşte Uğur Aslan’ın sunuculuğunu yaptığı Afara programının yeni bölüm konukları...

20.05.2022-15:51 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-15:51) Uğur Aslan 20 Mayıs Afara yeni bölüm konukları

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Yargı’da Eren Komiser karakterine hayat veren Uğur Aslan aynı zamanda müzik ve eğlence programı Afara’nın da sunucusu olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Yapımcılığını Poll Production’ın yaptığı Afara programının 20 Mayıs 2022 Cuma günü yayınlanacak olan yeni bölümünde kimlerin konuk olarak yer alacağı oldukça merak ediliyor. Her Cuma akşamı Uğur Aslan sunuculuğunda izleyenleri müzik ve eğlenceye doyuran Afara programının yeni bölümünde kimlerin konuk olacağı oldukça merak ediliyor.

Uğur Aslan 20 Mayıs Afara yeni bölüm konukları kimlerdir?

Her hafta Cuma günü Kanal D ekranlarında izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Afara programı Uğur Aslan’ın başarılı sunumuyla yayın hayatına tam gaz devam ediyor. Afara yeni bölüm konuları ise izleyenlerin gündeminin en üst basamaklarında yer alıyor.

Afara yeni bölüm konukları

Her hafta birbirinden önemli isimleri konuk eden Afara yeni bölüm konuları an itibariyle belli oldu. Alınan bilgilere göre Afara 20 Mayıs yeni bölümünde Yılmaz Vural, Tuvana Türkay Asuman Dabak ve Cenk Eren konuk olarak yer alacak.

Sunucu olarak Uğur Aslan’ın yer aldığı Afara progrramının 6. bölümü 20 Mayıs 2022 Cuma günü saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşacak.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal