UEFA'dan Türkiye Yorumu!

UEFA Genel Sekreteri Theodore Theodoridis, TFF'nin EURO 2024 ev sahipliği adaylık dosyasını sunmasının ardından açıklamalarda bulundu.

26.04.2018-14:27 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-14:10) UEFA'dan Türkiye Yorumu!

UEFA Genel Sekreteri Theodore Theodoridis, toplantının ardından basın mensuplarına  EURO 2024 ev sahipliği adayı Türkiye hakkında değerlendirmelerde bulundu. Theodoridis, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2024) hangi ülkede gerçekleşeceği kararını verirken çok zorlanacaklarını vurguladı.

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) EURO 2024 ev sahipliği adaylık dosyasını sunması sonrası açıklamalarda bulunan UEFA Genel Sekreteri Theodoridis, "TFF'ye EURO 2024 dosyasını teslim ettikleri için teşekkür ediyorum. TFF'nin bu organizasyonu düzenlemek için büyük kaynak ayırdığını biliyoruz." şeklinde konuştu.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak ülke seçimiyle ilgili de konuşan Theodoridis, "Eylül ayında UEFA İcra Kurulu'nun karar vermekte çok zorlanacağına inanıyorum." yorumunu yaptı.

ADAYLIK DOSYASI TESLİM EDİLDİ

UEFA'nın İsviçre'nin Nyon şehrindeki merkezinde tören gerçekleşen törende, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, UEFA Genel Sekreteri Theodore Theodoridis'e Euro 2024 adaylık dosyasını teslim etti.

Türkiye’yi temsil eden heyette Yıldırım Demirören'in dışında UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, Başkanvekili Ali Dürüst, Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Çağlar ve Alaattin Aykaç, Genel Sekreter Kadir Kardaş ve UEFA EURO 2024 Adaylık Tanıtım Elçisi Barış Telli hazır bulundu.

27 EYLÜL’DE AÇIKLANACAK

Türkiye ve Almanya'nın aday olduğu EURO 2024'e ev sahipliği yapacak olan ülke, 27 Eylül 2018 tarihinde UEFA Yönetim Kurulu toplantısının ardından duyurulacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal