Uber Kullanmak Yasallaştı Mı? Uber İle Taksi Aynı Şey Mi?

İstinaf mahkemesi geçtiğimiz ay Uber'in sarı taksiler ile çalışmaya devam etmesine izin vermişti. Türkiye ve İstanbul'da Uber'e erişim kalktı mı? Uber, taksilerle birlikte yollarda mı olacak? Uber'den son dakika açıklaması

13.01.2021-11:17 - (Son Güncelleme: 13.01.2021-11:17) Uber Kullanmak Yasallaştı Mı? Uber İle Taksi Aynı Şey Mi?

Uber’e Türkiye’de uygulanan erişim engeli 13 Ocak Çarşamba 2021 tarihi itibariyle kaldırıldı. Uber tarafından sosyal medya hesabından açıklama yapıldı. Peki bu durumda Uber kullanmak yasal mı? Uber nasıl kullanılır? Uber'in erişim engelinin kalkmasından sonra merak edilenler...

UBER ARAÇLARI NASIL OLACAK?

Daha önce Mercedes Vito tipi 6-8 kişilik araçlarla hizmet sağlayan Uber artık bugün itibariyle özel araçlarla hizmet sağlayamayacak. Türkiye'de erişim engelinin kaldırıldığını bildiren Uber, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı: "Uber’e Türkiye’de uygulanan erişim engeli mahkeme kararına uygun olarak bugün itibariyle resmen kaldırıldı! Tüm İstanbullular’a tekrar merhaba!"

UBER'DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Erişim engelinin kalkması ile Uber, Türkiye’de tekrar erişilebilir hale geldiğini ve faaliyetlerine sarı taksiler ile çalışarak devam edeceğini açıkladı.



UBER, TÜRKİYE’DE KAÇ KİŞİ TARAFINDAN KULLANILDI?

Uber, hizmet vermeye başladığı 2014 yılından bu yana 4,5 milyon kişi tarafından akıllı telefonlara uygulama olarak indirilmiş ve kullanılmıştır. Erişim engelinin kalkması ile Uber uygulamasında UberTaksi hizmeti sunulabilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal