Twitter’da nasıl isim değiştirilir? Twitter isim değiştirme yöntemleri

Dünyanın en fazla kullanılan sosyal ağlarından Twitter'da isim nasıl değiştirilir? Web sayfası ve uygulama üzerinden kullanıcı adı değiştirme yöntemlerini anlattık.

08.05.2022-07:25 - (Son Güncelleme: 08.05.2022-07:25) Twitter’da nasıl isim değiştirilir? Twitter isim değiştirme yöntemleri

Dünyanın en fazla kullanılan sosyal ağlarından birisi şüphesiz Twitter. Twitter, kullanıcı kapasitesinin bu denli artmasıyla birlikte ülke gündemine dahi etki eder ve alınan kararlara da tesir edebilme gücüne sahip olan bir uygulamadır. Milyonlarca kişi diledikleri hashtagleri öne çıkarmakta, konuyu Türkiye gündemine taşıyarak kullanıcıların bunu görebilmesini sağlamaktadır.

Zaman zaman kullanıcılar merakla Twitter’da isimlerini nasıl değiştirebileceklerini araştırıyor. Twitter’da kullanıcı adını değiştirme işlemleri aslında zannedildiği kadar zor bir işlem değildir. Sürekli olarak uygulanan bir işlem olmamasına karşın takipçilerinizin sizi artık farklı bir adla görmesini istediğinizle kullanıcı adınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Twitter isim değiştirme nasıl yapılır?

Dünya genelinde milyonlarca aktif kullanıcısıyla öne çıkan sosyal ağlardan olan Twitter, uzunca yıllardır büyük bir ilgiyle kullanılmaya devam ediliyor. Eğer siz de bu platformu uzunca bir zaman önce kullanmaya başladıysanız ve kullanıcı adınız saçma gelmeye başladıysa isim değiştirme yöntemini tercih edebilirsiniz.

Twitter isim değiştirme işlemleri yalnızca birkaç adımda tamamlanabiliyor. İşlemlerinizi tamamladığınızda oldukça kısa bir süre içerisinde yeni kullanıcı adına sahip olabilirsiniz. Söz konusu adımları doğrudan Twitter’ın web sayfasından izleyebileceğiniz gibi, doğrudan uygulama üzerinden de işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

İnternet sitesinden Twitter ismi nasıl değiştirilir?

Öncelikle Twitter’ı açıp kullanıcı adı ve şifrenizle ağa giriş yapın.

Açılan ekranda sol bölümdeki ‘Daha Fazla’ seçeneğine tıklayın.

Buradan ‘Ayarlar ve Gizlilik’ sekmesine tıklayın.

Hesap ekranındaki ‘’Hesap Bilgileri’’ seçeneğine tıklayıp kullanıcı adını seçin.

Yeni Twitter isminizi yazıp kaydedin.

Twitter’in web sayfası üzerinden kullanıcı adı değiştirme işlemleri için izlemeniz gereken adımlar bu kadar. Eğer daha önce giriş yapmışsanız, yeniden kullanıcı adı ve şifre istenmeyecektir. Eğer isterseniz kullanıcı adınızı sürekli değiştirmek yerine Twitter’da görünür adınızı değiştirebilirsiniz.

Mobil uygulamadan Twitter ismi nasıl değiştirilir?

Twitter mobil uygulamasına girin, kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapın.

Üç çizgi alt alta butonuna tıklayıp “Ayarlar ve Gizlilik” sayfasına girin.

Hesap seçeneğine dokunup ‘’Kullanıcı adı’’ seçeneğine tıklayın.

Yeni Twitter adınızı yazarak ‘’Bitti’’ butonuna basarak işlemlerinizi tamamlayın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal