Trump'ın Koronavirüs Planı

Başkan Donald Trump'ın Corona virüsü enfeksiyonuna yakalanması, seçime bir aydan kısa süre kala salgını yeniden başkanlık yarışının başlıca konusu haline getirdi. Beyaz Saray, hızla iyileşen bir başkan imajı yansıtmaya çalışırken, kampanya ekibi Trump'ın hastalığını seçim avantajına çevirmeye çalışıyor.

09.10.2020-12:10 - (Son Güncelleme: 09.10.2020-11:47) Trump'ın Koronavirüs Planı

Walter Reed Askeri Tıp Merkezi'nden taburcu edilen Trump, Beyaz Saray’a dönmesinden bu yana, işini yapmaya hazır bir Başkan  imajı yansıttı. Çarşamba günü, Oval Ofis'te kısa bir süre çalışmak için başkanlık konutundan ayrılan Başkan, burada Delta Kasırgası ve ve Kongre’deki Demokratlar'la acil ekonomik kurtarma paketiyle ilgili devam eden müzakereler konusunda bilgi aldı.

Trump izolasyon süreci döneminde , siyasi muhaliflerine yönelik eleştiriler, muhafazakar yargıç Amy Coney Barrett'in Anayasa Mahkemesi’ne aday gösterilmesine ilişkin açıklamalar ve fiziksel sağlığına dair güvence içeren bazı paylaşımlarıyla, sosyal medya platformu Twitter'da aktif olarak iletişimdeydi.

TRUMP GÜÇLENECEK Mİ?

Trump'ın hastaneden çıkıp,Beyaz Saray'a geri döndüğünü gösteren, yönetici konutuna dönerken nadiren kullanılan merdivenleri çıkarken görüntülendiği video ben burdayım mesajlarından biriydi. Maskesini çıkardıktan sonra Amerikalılar’a verdiği esas mesaj, korkmamak ve korona virüsünün hayata hükmetmesine izin vermemekti.Çarşamba akşamı yayınlanan bir videoda da Trump hastalığını Tanrı'nın bir lütfu olarak nitelendirdi. Kendisine çok yardımcı olduğunu söylediği ilaçları övdü ve başaracağız mesajını verdi.
 
Düşünce kuruluşu Amerikan Girişimcilik Enstitüsü uzmanlarından akademis
yen Norman Ornstein, Trump kendisini bir tür Süpermen olarak göstermeye çalışıyor. Hastalığı yenerken, aynı zamanda yönetiminin başarısız yaklaşımını gözlerden uzak tutmak için virüsün ölümcül niteliğini önemsiz gösteriyor dedi.Destekçileri, Trump’ı, zorluklarla mücadele ederken elinden gelenin en iyisini yapan bir başkan olarak düşünüyor.

Trump’ın kampanya danışmanlarından Mercedes Schlapp Pazartesi günü Fox News kanalında, Joe Biden'ın bu virüse teslim olacağı gibi ona teslim olmayacağız ve günün sonunda, başkanın iyi durumda olduğunu biliyoruz. diye açıklama yaptı.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal