TRT 1 dizisi Seksenler final mi yapıyor? Seksenler ne zaman bitiyor?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Seksenler’in final yapacağı haberi hayranlarını üzüntüye boğdu. Peki TRT 1 dizisi Seksenler final mi yapıyor? Seksenler ne zaman bitiyor? Konu hakkında detaylı bilgi haberimizde...

20.05.2022-19:18 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-19:18) TRT 1 dizisi Seksenler final mi yapıyor?  Seksenler ne zaman bitiyor?

TRT 1’in sevilen dizisi Seksenler, yaklaşık 6 sezondur milyonlarca insanın en çok beğendiği dizilerden birisi oldu. Başarılı hikayesi ve kaliteli oyuıncu kadrosuyla kendisine oldukça kısa bir sürede büyük bir hayran kitlesi edinmeyi başaran Seksenler dizisinin final yapacağı haberi dizinin hayranlarınca büyük bir üzüntüyle karşılandı. Dizinin final yapacağı haberinin doğru olup olmadığını öğrenmek isteyenler arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. Peki TRT 1 dizisi Seksenler final mi yapıyor? Seksenler ne zaman bitiyor?

TRT 1 dizisi Seksenler final mi yapıyor?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisinin yapımcısı Birol Güven, yaptığı açıklamada ‘’Böyle bir dizi ancak TRT ekranlarında olabilirdi. Seksenler TRT’ye çok yakıştı. TRT yönetimine çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullanarak Seksenler dizisinin final yapacağını doğrular şekilde konuştu.

Seksenler final tarihi

Seksenler ne zaman bitiyor?

TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Seksenler’in ne zaman final yapacağı sorusu netlik kazandı. MinT Yapım’ın yapımcılık görevini üstlendiği sevilen dizi 27 Mayıs 2022 Cumartesi günü yayınlanacak olan 228. bölüm ile beraber 6 sezondur devam eden yayın hayatına nokta koyacak. Ortaya atılan bir iddiaya göre ise Seksenler dizisinin yerini farklı bir dizi alacak.

Mükemmel Eşleşme adıyla yayınlanacak olan bu yeni dizide senaristlik ve yapımcılık görevini yine Birol Güven üstlenecek. Yeni dizi tıpkı Seksenler dizisi gibi bir aile komedisi olarak yayın hayatına başlayacak. Dizinin çekimlerinin Haziran ayında başlayacağı ifade ediliyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal