Netflix La Casa de Papel Kore nerede çekiliyor? La Casa de Papel Kore soygunları nelerde olacak?

Netflix’in dünyaca ünlü dizisi La Casas de Papel’in Kore versiyonu dizi severlerin gündeminin zirvesine yerleşti. Peki Netflix La Casa de Papel Kore nerede çekiliyor? La Casa de Papel Kore soygunları nelerde olacak? İşte dizi hakkında merak edilenler...

20.05.2022-19:08 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-19:08) Netflix La Casa de Papel Kore nerede çekiliyor? La Casa de Papel Kore soygunları nelerde olacak?

Netflix’te yayınlanan ve dünya genelinde milyonlarca hayran kitlesine sahip olan İspanyol dizisi La Casa de Papel’in Güney Kore versiyonu ile yeniden Netflix ekranlarında yayınlanmaya hazırlandığı haberleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. La Casa de Papel Kore versiyonu dizi hayranları adeta ikiye böldü. Bazı insanlar diziyi oldukça beğenirken, bazı dizi severler ise dizi hakkında olumsuz eleştirilerde bulundu. Peki Netflix La Casa de Papel Kore nerede çekiliyor? La Casa de Papel Kore soygunları nelerde olacak?

Netflix La Casa de Papel Kore nerede çekiliyor?

Netflix’in fenomen dizisi La Casa de Papel geçtiğimiz aylarda yayınlanan final sezonuyla beraber yayın hayatına nokta koymuştu. Dizinin hayranları La Casa de Papel’in sona ermesine üzülürken, Netflix’in La Casa de Papel’in Kore versiyonunu yayınlamaya hazırlandığını öğrenince heyecanlandı.

La Casa de Papel’in Kore versiyonu olan dizinin konusu hakkında henüz net bir bilgiye ulaşılmamış olsa da dizinin orijinal La Casa de Papel dizisine benzer bir konuya sahip olacağı düşünülüyor.

La Casa de Papel

La Casa de Papel Kore versiyonu oyuncu kadrosu ise Yoo Ji Tae (Profesör), Jun Jong-seo (Tokyo), Lee Won Jong (Moskova), Kim Ji-hun (Denver), Jang Yoon-ju (Nairobi), Lee Hyun-woo (Rio), Kim Ji-hoon (Helsinki), Lee Kyu-ho (Oslo), Kim Yoon Jin (Raquel) isimlerden oluşuyor.

Netflix La Casa de Papel Kore versiyonunda Squid Game'de Cho Sang-woo karakterini canlandıran Park Hae-soo, başrol karakterlerinden Berlin’e hayat verecek. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal