Trabzonspor'un Yeni Transferi Yusuf Erdoğan'dan Duygusal Açıklamalar!

Trabzonspor'un yeni transferi Yusuf Erdoğan, Trabzon'a geldi ve havaalanında yapmış olduğu duygusal açıklamalarla birlikte bordo mavili taraftarlara seslendi.

14.01.2022-11:13 - (Son Güncelleme: 14.01.2022-11:13)

Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor'un Kasımpaşa Spor Kulübü'nden kadrosuna kattığı Yusuf Erdoğan bugün Trabzon'a geldi ve havalimanında çarpıcı açılamalarda bulundu.

BURSASPOR'A TRANSFER OLARAK AYRILMIŞTI

Trabzonspor'a genç yaşta gelmesinin ardından uzunca bir süre formasını giyen Yusuf Erdoğan, bordo mavili kulüpten gözyaşları içerisinde ayrılmış ve Bursaspor'a imza atmıştı.


DUYGUSAL AÇIKLAMALAR YAPTI

Yusuf Erdoğan, Trabzonspor'a transferi ile ilgili olarak havaalanında basın mensuplarına çok konuşulacak duygusal açıklamalarda bulunarak bordo mavili taraftarlara seslendi.

YUSUF ERDOĞAN'IN İLK SÖZLERİ...

Trabzonspor'un yeni transferi Yusuf Erdoğan, bordo mavili taraftarlara seslendiği açıklamalarında ;

' 4-5 yıl önce buradan veda ederken hayal kırıklığı ve gözyaşları ile ayrılmıştım. Aynı şeyleri bugün sevinç gözyaşları olarak geri alıyorum. Trabzonspor'a tecrübe edinmiş bir Yusuf Erdoğan olarak geri geliyorum. ' ifadelerini kullanarak bordo mavili taraftarlara seslendi.

TRABZONSPOR FORMASIYLA PERFORMANSI

Yusuf Erdoğan, 2013-2014 ve 2017-2018 sezonları arasında bordo mavili formayı giymiş, 135 karşılaşmada süre alırken 20 gol ve 15 asistlik bir katkıyla oynamayı başarmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal