Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır'dan Milli Takım kampında çarpıcı açıklamalar! Dünya Kupası ile ilgili pişmanlığını açıkladı

Trabzonspor ve A Milli Takım'ın başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, UEFA Uluslar Ligi'nde oynanacak olan karşılaşmalar öncesinde açıklamalarda bulundu.

28.05.2022-19:18 - (Son Güncelleme: 28.05.2022-19:18)

Şampiyon Trabzonspor'un ve A Milli Futbol Takımımızın başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır, hem kazandıkları Süper Lig şampiyonluğu hem de Milli formayla oynayacaklar Uluslar Ligi karşılaşmaları hakkında konuştu. Uğurcan aynı zamanda Dünya Kupası'na veda ettiğimiz Portekiz maçı hakkında itiraflarda bulundu.

Uğurcan'dan çarpıcı açıklamalar

UEFA Uluslar Ligi'nde üst üste 4 karşılaşmaya çıkacak olan A Milli Futbol Takımımız, kamp yapmak üzere toplandı. Milli Takım aday kadrosunda yer alan Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır, bugün gerçekleştirdikleri antrenmanın ardından basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un bu sezon kazandığı Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunda büyük bir pay sahibi olan Uğurcan Çakır, basın mensuplarına yaptığı çarpıcı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Uğurcan, yaptığı açıklamalarda ;


'Burada olmak iyi hissettiriyor'

Şampiyonluk çok özel ama buraya gelince Milli Takım'a odaklanıyorsun. Burası çok özel ve güzel bir yer. Burada olmak iyi hissettiriyor. Sezon bitti, şampiyon olduk, onun yeri ayrıydı ama burası Milli Takım. Milli Takım için elimizden geleni yapacağız.

'Burak abi penaltı kaçırdı ama...'

Portekiz maçında fena oynamadık, maç ayağımıza da geldi. Burak abi penaltı kaçırdı ama canı sağ olsun ülke için çok önemli şeyler yaptı. 2-2'yi yakalasak farklı şeyler konuşuyor olabilir. Milli Takım'ı en üst seviyelerde görmek istiyoruz 

'Geçmiş geçmişte kaldı'

Dünya Kupası'na gitmek istiyorduk. Geçmiş geçmişte kaldı. Milli takımı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Yeni gelen oyunculara hayırlı olsun. Çok kaliteli oldukları için buradalar. Biz de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız. Onlar da umarım bu görevi en iyi şekilde kullanırlar.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal