Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu Milli Takım tercihinde Stefan Kuntz ve Hamit Altıntop'un etkili olduğunu söyledi

Geçtiğimiz haftalarda Milli Takım tercihini ülkemizden yana kullanan Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu, katıldığı Milli Takım kampında çarpıcı açıklamalarda bulunarak dikkatleri üzerine çekti.

28.05.2022-19:04 - (Son Güncelleme: 28.05.2022-19:04) Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu Milli Takım tercihinde Stefan Kuntz ve Hamit Altıntop'un etkili olduğunu söyledi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de geldiği günden bu yana sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Hollanda asıllı Türk futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nun Milli Takım tercihi uzunca bir süre gündemi meşgul etmişti.

A Milli Futbol Takımımızın, UEFA Uluslar Ligi'nde oynayacağı 4 karşılaşma öncesinde Teknik Direktör Stefan Kuntz tarafından aday kadroya davet edilen Ferdi Kadıoğlu, ilk kez Milli Takım formasını giymeye hazırlanıyor. 

Millilerimizin hazırlıklarını sürdürdüğü kampta basın mensupları ile bir araya gelen Fenerbahçeli yıldız Ferdi Kadıoğlu, Milli Takım tercihi ile ilgili olarak söylediği sözlerle dikkatleri üzerine çekti. Ferdi Kadıoğlu, yaptığı açıklamalarda ;


'Milli Takım'da başarılı olmak istiyorum!'

Burada olduğum için gurur duyuyorum. Oyuncu arkadaşlarımla, teknik ekiple, herkesle tanıştım dün. Bana çok sıcak karşılama yaptılar. Fenerbahçe'de birçok mevkiide oynadım. Benim için de yeni bir şeydi. Bence başarılı da oldum. Milli Takım'da da bu özelliğimden faydalanmak isteyebilirler, aynı şekilde Milli Takım'da da bunu başarmak istiyorum.

'Saha içerisinde en iyi performansımızı göstermeliyiz'

Sanırım ilk kez arka arkaya 4 maç var. Bizim için önemli maçlar. Bana göre de çok önemliler. Hedefimiz hepsini kazanmak. Bütün maçları kazanıp B Ligi'ne yükselmek istiyoruz Yorucu bir sezon geçirdik ama 4 önemli maçımız var, bu maçlardan en iyi şekilde galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Avrupa'nın en iyi futbolcuları Milli Takım'dalar şu an. Bize düşen sahada en iyisini verebilmek.

'Tercihimde Kuntz ve Hamit Altıntop...'

Milli takım seçimim tabii ki kolay bir seçim değildi. En iyi kararı verdiğimi düşünüyorum. Stefan Kuntz ve Hamit Altıntop'un çok etkisi oldu. Artık kararımı verdim. Bundan sonra en iyisi sahada gururla mücadele etmek olacaktır.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal