Berk Tunca'nın sözleri Beşiktaş Genel Kurulu'nu karıştırdı! Genel Kurul'da tansiyon tavan yaptı

Beşiktaş’ta başkanlık seçimi öncesindeki son Genel Kurul yapıldı. Siyah beyazlı kulübün üyelerinden Berk Tunca'nın sözleri Beşiktaş Genel Kurulu'nu karıştırdı. Genel Kurul'da tansiyon tavan yaptı.

28.05.2022-15:40 - (Son Güncelleme: 28.05.2022-19:00) Berk Tunca'nın sözleri Beşiktaş Genel Kurulu'nu karıştırdı! Genel Kurul'da tansiyon tavan yaptı

Beşiktaş Kulübü’nde başkanlık seçimleri öncesindeki son genel kurul bugün yapıldı. Vodafone Park’ta yapılan genel kurulda üyelerden Berk Tunca’nın sözleri 2021 olağan idari ve mali genel kurul toplantısını karıştırdı. Siyah beyazlı kongre üyeleri arasında gerginlik yaşandı.

Beşiktaş Genel Kurul

Berk Tunca'nın sözleri Beşiktaş Genel Kurulu'nu karıştırdı

Genel kurul sırasında Beşiktaş kongre üyesi Berk Tunca kürsüde bir konuşma gerçekleştirdi. Tunca’nın konuşması sırasında, bir başka kongre üyesi Özer Özçetin'in tepki göstermesi üzerine bazı siyah-beyazlı üyeler arasında arbede yaşandı.

Berk Tunca'ya destek veren üyelerin Özçetin'e karşılık vermesi üzerine başlayan olayların ardından taraflar birbirlerinin üzerine yürüdü. Tunca'nın kürsüden inmesinin ardından gerginlik daha da büyürken, iki grup arasında kısa süreli kavga yaşandı. Polislerin ve güvenlik görevlilerin araya girmesiyle olaylar yatıştırılırken, kongreye 10 dakika ara verildi.

Berk Tunca

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Tunca'ya ifadelerinden dolayı sert tepki göstererek yönetim kuruluna ayrılan bölümden sinirli bir şekilde ayrıldı. Başkan Çebi ve kendisine destek veren yönetim kurulu üyeleri, kürsünün arkasında kendileri için ayrılan yere geçti. Bir kulüp çalışanının ise konuşma yaptığı sırada Berk Tunca’nın üzerine yürüdüğü gözlendi.

Berk Tunca konuşması sırasında şu ifadeleri kullandı:

‘’Oyuncularımız sahada itiraz edemiyor artık. Anlamadık, nedir bu Nihat Özdemir, Servet Yardımcı sevdası? Beşiktaş'ın menfaatlerinden daha mı üstün bu kişiler? Bir basın toplantısı yapıp 'Yeter artık!' diyemedik.

TFF ile mücadele, rakiplerin lobileri ile mücadele camia birliği ile olur. Hakemlerin içindeki çeteyle mücadeleyi sizin yol göstermeniz ile yapabilirdik. Siz bu isimleri açıklayamadınız. Bu hakemleri insan içine çıkamayacak hale getirmeliydik.

Hakemlere düdük astırdınız, onu da başaramadık. Geri döndüler. Döndükleri gün o kurumlara istifa ettiremedik, siz de istifa etmediniz.’’

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal