Trabzonspor'dan Vitor Hugo ve Edgar Le İle İlgili Açıklama Geldi!

Trabzonspor, Altay maçında sakatlanan Edgar Le ile antrenmanda sakatlık yaşayan Vitor Hugo'nun son durumuna lişkin resmi sitesinden açıklama yaptı.

23.12.2021-15:45 - (Son Güncelleme: 23.12.2021-15:45)

Bordo mavililer, İzmir ekibi Altay karşılaşmasında sakatlanan Edgar Le ile antrenmanda sakatlık yaşayan Vitor Hugo'nun son durumuna lişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Trabzonspor Kulübü, son olarak Süper Lig'de Altay maçında sakatlanan Edgar Le ile antranmanda sakatlık yaşayan Vitor Hugo'nun son durumuyla ilgili resmi siteden açıklama yaptılar.

TRABZONSPOR'DAN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Trabzonspor, Altay maçında sakatlık geçiren Edgar Le ile takımda yapılan antrenmanda sakatlık yaşayan Vitor Hugo'nun son durumuyla alakalı resmi site üzerinden açıklama yayınladı. Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, 'Sağlık Kurulu Başkanımız Yaşar Kibar Güven, futbolcularımız Edgar IE ve Vitor Hugo'nun sağlık durumlarıyla ilgili açıklamada bulundu.
Yaşar Kibar Güven, 'Salı günü oynadığımız karşılaşmada sağ dizinden sakatlanan Edgar IE'nin bugün çekilen MR'ında sağ diz ön çapraz bağında kopma ve iç yan bağında ikinci derede yırtık olduğu tespit edilmiş olup futbolcumuzun ameliyatı planlanmaktadır. Antrenmanda sol kalçasında zorlanma oluşan Vitor Hugo'nun ise çekilen MR'ında sol uyluk arka adalesinde birinci derece kas yaralanması tespit edilmiş olup futbolcumuzun tedavisine başlanmıştır' ifadelerine yer verdi.


TRABZONSPOR'DA EDGAR LE SEZONU KAPATTI

Trabzonspor'da alınan son bilgiye göre Gine-Bissau'lu futbolcu Edgar Le'nin sezonu kapattığı öğrenildi. Yıldız futbolcudan gelen haber Trabzonspor camiasında moralleri bozdu. Edgar Le bu sezon Süper Lig'de şimdiye kadar gösterdiği performansla büyük alkış alıyordu. Futbolcunun sakatlığı sonrası Abdullah Avcı'nın takımda nasıl bir hamle yapacağı büyük merak konusu haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal