Trabzonspor’a Yeni Sponsor!

Trabzonspor A Takımı için tahsis edilen otobüsün devir teslim töreni yapıldı.

25.10.2018-16:04 - (Son Güncelleme: 25.10.2018-16:02) Trabzonspor’a Yeni Sponsor!

Trabzonspor A Takımı’na tahsis edilen otobüsün devir teslimi Şenol Güneş Kompleksi Medical Park Stadı’nda düzenlenen törenle gerçekleşti.

Törende Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy, Trabzonspor Yönetim Kurulu üyeleri, Teknik Direktör Ünal Karaman, oyuncular, teknik kadro, kurullar ve çok sayıda davetli yer aldı.

Bordo mavili ekibin başkanı Ahmet Ağaoğlu, yapılan sponsorluk anlaşmasının sıradan bir anlaşma olmadığını vurgulayarak "Bunun tarihsel kökleri söz konusu. Her şeyden önce rahmetli Ali Osman Ulusoy başkanımız Trabzonspor kulübünün kurucu ve efsane başkanlarından. Bugün burada imzalayacağımız sponsorluk anlaşmasıyla, kulübümüzün kuruluşundan şu anda içinde bulunduğu günümüze dek hizmeti geçen bir başkandan bahsediyoruz.

Trabzon Türkiye'nin T'sidir cümlesi belki de Trabzon şehrinin en güzel tanımlanan, hafızalara kazınan bir sözü olarak tarihteki yerini almıştır. Bu yüzden her şeyden önce bir defa daha kendisini şükran ve rahmetle anıyoruz. Bu sponsorluk anlaşmasının oluşmasında pay sahibi olan Ulusoy ailesine, rahmetli başkanımızın geleneklerini sürdürdüğü için şükranlarımı arz ediyorum. Umuyorum ki bu sponsorluk anlaşması tüm camiamıza örnek olur.

Farklı bir açıdan olayı ele almak gerek. Bir başkanın hizmetinin devamı niteliğinde değerlendirmek gerek. Bu sponsorluğu gerçekleştirmesi ve kulübümüze gösterdiği hassasiyet dolayısıyla bir defa daha teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal