Mesut Özil Türkiye’de Forma Giyecek Mi? İşte Yıldız Futbolcunun Yanıtı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal forması giyen Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil, kariyerinin son dönemini Türkiye’de geçirebileceğinin mesajını verdi.

25.10.2018-15:48 - (Son Güncelleme: 25.10.2018-15:47) Mesut Özil Türkiye’de Forma Giyecek Mi? İşte Yıldız Futbolcunun Yanıtı

Arsenal’in yıldız orta saha oyuncusu Mesut Özil, Twitter hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtladı.

“Asla, asla deme!”

Deneyimli oyuncu, "Kariyerinin son döneminde Türkiye'de oynamak ister misin?" sorusuna "Zor soru! Ama diyebilirim ki… Asla, asla deme!" yanıtını verdi.

“Birlikte oynadığım en iyi oyuncu Ronaldo, rakip takımda ise Messi”

“En iyi oyuncu kim” şeklindeki soruya da yanıt veren yıldız 10 numara, "Aynı takımda forma giydiğim en iyi futbolcu Cristiano Ronaldo, rakip takımda ise Messi. En iyi genç futbolcu ise Matteo Guendouzi." ifadelerine yer verdi.

“Kaptan olmak gururlandırdı”

Arsenal’in Leicester City’yi 3-1 mağlup ettiği Premier Lig mücadelesinde 1 gol ve 1 asistlik performans ortaya koyan Mesut, sahaya kaptan olarak çıkmasına ilişkin, "Harika bir duyguydu. Leicester karşında kaptan olarak sahada yer almak beni gururlandırdı." yorumunu yaptı.

Favori Yiyecekleri

30 yaşındaki yıldız, bir takipçisinin "Almanya, İngiltere, İspanya ve Türkiye'den favori yiyeceklerin neler?" sorusuna ise "İngiltere'de balık ve patates, İspanya'da paella, Almanya'da soslu patates, Türkiye'de ise her şey." yanıtını verdi.

Favori stadının Santiago Bernabeu olduğunu ve Real Madrid'in eski formunu yeniden yakalayacağına inandığını belirten Mesut Özil, Tarkan'ın yeni albümünü de çok beğendiğini ifade etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal