Trabzonspor puanları Alanya'da bıraktı: Deplasmanda mağlup oldu

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor, Alanyaspor'a 3-1 mağlup oldu. İşte detaylar...

04.03.2024-21:26 - (Son Güncelleme: 04.03.2024-21:26)

Trendyol Süper Lig’in 28. Haftasında Trabzonspor, Alanyaspor’a konuk oldu. Kırbıyık Holding Stadyumu’nda oynanan mücadele adeta golle başladı. Dakika 8’de sol kanattan topla gelen Balkovec ortasını açtı. Ahmed Hassan'ın vuruşunu kaleci Uğurcan çıkardı fakat top Oğuz'un önünde kaldı. Oğuz düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Skor da 1-0 oldu. 

Alanya’da ilginç anlar

Alanyaspor’un ikinci golünde ise çok ilginç bir an yaşandı. 38. dakikada Uğurcan'ın pasında Denswil topa bakmadı ve Oğuz araya girdi ardından düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Fark ikiye çıktı. İlk yarı bu skorla sona erdi. 

Trabzonspor’un teselli golü Pepe’den

İkinci yarıda ise goller gelmeye devam etti. 76’da sağ kanattan topla gelen Novais bekletmeden ortasını açtı Ahmed Hassan'ın kafasını kaleci Uğurcan çıkardı atağın devamında Efecan topu ağlara gönderdi. Pozisyonun devamında Efecan topu ağlara gönderdi ama yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldı. Sonrasında hakem VAR’a gitti ve gol kararı verdi. Fark 3’e çıktı. Bordo mavililer ise teselli golünü Pepe ile 90. dakikada buldu. Orta alandan topla birlikte çıkan Berat ceza sahasına kadar geldi ve pasını Umut'a verdi. Umut'un pasında topla buluşan Pepe uzak köşeye vurdu ve topu ağlara gönderdi. Maç da bu golle noktalandı ve 3-1 sona erdi. Trabzonspor, 46 puanda kaldı. Alanyaspor, 33 puana yükseldi.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal