Trabzonspor Ndiaye İçin Sona Geliyor!

Trabzonspor'da Badou Ndiaye hakkında son karar aşamasına geliniyor. Stoke City, kirada olan Senegalli oyuncunun geleceği hakkında 30 Haziran'a kadar hareket etmek, futbolcu da kalmak istiyor.

05.05.2020-13:54 - (Son Güncelleme: 05.05.2020-13:52) Trabzonspor Ndiaye İçin Sona Geliyor!

Trabzonspor'da devre ortasında Stoke City'den geçici olarak transfer olan Badou Ndiaye hususunda gelişmeler yaşanıyor. Senegalli yıldızın bordo- mavililerde mutlu görünmesi ve kalmak istemesi, Stoke City'yi zor duruma sokuyor.

İngiltere Championship kulübü, 30 Haziran'a kadar kirada olan futbolcularıyla ilgili bir karar vermek istiyor. Kesin çözümler sunmak isteyen İngiliz temsilcisi, Ndiaye'yi ilk aşamada takımda tutmayı planlıyor.

Stoke City, Ndiaye'den ciddi bir bonservis ücreti almayı amaçlıyor. Takımın elinde en pahalı oyuncularından biri olarak görülen Ndiaye'nin Trabzonspor'la sezonu sonlandırmasına izin verileceği fakat kiralık durumuyla ilgili toplantılar yapılmasının gerektiği belirtildi.

EKONOMİK SORUNLAR VAR

Bu sebeple Stoke City ve Trabzonspor arasında 30 Haziran tarihi önemli olacak. İngiliz medyasında açıklanan bu durumla ilgili Stoke City'nin hızlıca karar vermek istediği aktarıldı. Kadro planlaması yapan Stoke'un yeni tip coronavirüs (Covid-19) problemi sebebiyle halihazırda mali sorunlar yaşadığı ve zarar edeceği bir sözleşmeye yanaşmayacağı ifade etti.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal