Trabzonspor Kulübü, Sosyal Medya Fotoğrafını Türk Bayrağı Yaptı!

Trabzonspor'dan Barış Pınarı Harekatına destek bitmiyor. Profil fotoğrafını Türk Bayrağı yapan bordo mavili kulüp şu mesajı yayınladı..

10.10.2019-13:00 - (Son Güncelleme: 10.10.2019-12:54)

Fırat'ın doğusuna yapılması beklenen askeri operasyon Barış Pınarı Harekatı gündemde trend başlıklar arasında yer aldı. Dün gece hareketli saatler yaşanan operasyonun ardından Trabzonspor'dan da Türk ordusuna anlamlı bir destek videosu gelmişti.

VİDEO PAYLAŞIM REKORLARI KIRDI

Paylaşılan videoda ordumuza duyulan güveni belirten bordo mavililerin bu düşüncesi sosyal medyada kısa sürede gündem olmuştu. Sadece bordo mavili taraftarların değil tüm Türk halkının gururla izlediği bu video kısa sürede sosyal medyada en çok tıklanılan video olmuştu.

Paylaşılan video; "Her şart ve koşulda sizinleyiz! #BarışPınarıHarekatı #TürkMilletiOrdusununYanında" etiketleriyle yayınlandı.

VİDEO'DAN SONRA PROFİL FOTOĞRAFI DA DEĞİŞTİ

Trabzonspor Kulübü, sosyal medya profil resmini Türk bayrağı yaptı. Barış Pınarı Harekatına desteğine devam eden bordo mavililer "Dalgalandığın yerde ne korku ne keder! #BarışPınarıHarekatı #KahramanlarımızınYanındayız" yazısıyla bir mesaj paylaştı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal