Trabzonspor Cephesi Nihat Özdemir ve Terim'i Topa Tuttu!

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in 12 Haziran'da başlamasıyla alakalı açıklamasına ve Fatih Terim’in konuşmaları Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen tarafından eleştirildi.

09.05.2020-15:10 - (Son Güncelleme: 09.05.2020-15:06) Trabzonspor Cephesi Nihat Özdemir ve Terim'i Topa Tuttu!

Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen'den Türkiye Futbol Başkanı Nihat Özdemir'e gönderme geldi. Sürmen, "Ligin oynanmayacağının o da farkında. Ama 12 Haziran’ı işaret ediyor" şeklinde konuştu.

Yaptığı açıklamalarda Sürmen: "Özdemir, kendi konuştuğuna inanıyor mu belli değil. Ligin oynanamayacağının farkında ama 12 Haziran'ı işaret ediyor. Bu işi dayatanların emrinde gidip Sağlık Bakanlığı'na, Bilim Kurulu'na kabul ettirebilir miyim diye tilkilik yapıyor. İnsanlar karakter sahibi olacak. Karakterini kaybedenler her şeyini kaybeder. Bu işe noktasını koyması gereken Sayın Cumhurbaşkanımızdır. Bu iş fazla uzuyor" cümlelerini kullandı.

Sürmen cümlelerini şu şekilde devam ettirdi: "Trabzonspor taraftarının sinir uçlarıyla kimse oynamasın. Yeter! Kimse şeytanlık yapmasın. 'Ligler oynanmasın' diyen Fatih Terim'in ilk konuşması dürüst konuşmaydı. Ama ikincide ona 'sus, biz batıyoruz' dediler. Galatasaray battı. UEFA'dan gelecek olan şampiyonluk parasını alamazsa Galatasaray futbolcu alamaz, elindekileri de satar. Bir sürü eksiğimiz var ama en doğru yolda yürüyen 4 büyükler içinde biziz."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal