Trabzon'da okullar tatil mi? 28 Mart 2022 yarın Trabzon'da okullar tatil mi? Trabzon Valiliği son dakika açıklamaları

Meteoroloji'nin yayınladığı hava tahminleri sonrası etkili olmaya başlayan kar yağışlarında sonra Trabzon'da yaşayan vatandaşlar, '28 Mart günü Trabzon'da okullar tatil mi? sorusuna yanıt aramaya başladı.

10.03.2022-18:40 - (Son Güncelleme: 27.03.2022-16:58) Trabzon'da okullar tatil mi? 28 Mart 2022 yarın Trabzon'da okullar tatil mi? Trabzon Valiliği son dakika açıklamaları

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava tahminleri sonrasında beklenilen Aybar kar fırtınası dün öğlen saatlerinden itibaren yurda giriş yaparken kar yağışları birçok bölgede etkisini göstermeye başladı. İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde eğitime 28 Mart Pazartesine kadar yüz yüze eğitime ara verildi. İl Valilikleri tarafından yapılan kar tatili açıklamamaları sonrasında vatandaşlar kendi illerinde yaşanan genel durumlar hakkında bilgi almak için araştırma yapmaya başladılar. O illerden bir tanesi de Trabzon oldu.

28 Mart 2022 yarın Trabzon'da okullar tatil mi? 

Trabzon genelinde etkili olan kar yağışlarında dolayı öğrenciler ve veliler 28 Mart cuma günü yani yarın Trabzon'da okulların tatil edilip edilmediğini araştırmaya başladılar. Trabzon'da kar tatili var mı sorusuna yanıt arayan vatandaşlar, Trabzon Valiliği'nden gelecek olan kar tatili açıklamasını bekliyorlar.

Sabah saatlerinde karla karışık yağmurla güne başlayan Trabzon'da kar yağışının yoğun olması beklenirken bir hafta kadar sürecek olan yağışlı havalarda en düşük hava sıcaklığının 1 derecelere ineceği öğrenildi. 

Trabzon genelinde eğitime kar tatili verilip verilmediği konusunda herhangi resmi açıklama yapılmazken, yapılan açıklama güncel olarak haberimizin detayında yer alacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal