Adıyaman’da polis karakolunda silahlı saldırı: 2 polis şehit oldu

Adıyaman’ın Altınşehir ilçesindeki polis karakolunda bir polis, başka polis memurlarına silahla ateş etti. Ağır yaralanan 2 polisin şehit olduğu öğrenildi.

28.04.2024-09:41 - (Son Güncelleme: 28.04.2024-09:41) Adıyaman’da polis karakolunda silahlı saldırı: 2 polis şehit oldu

Adıyaman Altınşehir Polis Karakolu'nda görevli bir polis memuru, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı görev yapan başka polislere silahla ateş etti. Yaşanan olayda ağır yaralanan 2 polis memuru şehit oldu.

2 polis şehit oldu

Mynet’te yer alan habere göre; Adıyaman'da yaşanan olayda, polis merkezinde görevli olan S.U.Ş.'nin tabancayla ateş ederek 2 amiri şehit ettiği belirlendi. Şehit düşenlerin kimlikleri de açıklandı: Polis Merkezi Amiri Kamuran Üçgül (46) ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Gökhan Özbek (42). Hayatlarını kaybeden bu iki kahraman, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Adıyaman’da polis karakolunda silahlı saldırı: 2 polis şehit oldu

Bakan Yerlikaya’dan açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Bugün saat 20:15 sıralarında, Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde görev yapan polis memuru S.U.Ş., kendi beylik silahıyla Polis Merkezi Amiri K.Ü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri G.Ö.’yü yaralamıştır.

Olayın faili S.U.Ş, etkisiz hale getirilerek gözaltına alınmıştır.

Ağır yaralı olarak hastaneye sevk edilen Polis Merkezi Amirimiz K.Ü ve Ekipler Amirimiz G.Ö. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak maalesef şehit olmuştur.

Olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır."

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal