Total War: Warhammer III Ne Zaman?

Creative Assembly tarafından geliştirilen ve Sega tarafından yayınlanan Total War sersinden beklenen haber geldi. Serinin üçüncüsü olan ve PC formatı olacak olan oyunun ne zaman çıkacağı merak konusu oldu. Peki Total War: Warhammer III ne zaman çıkacak?

05.02.2021-11:06 - (Son Güncelleme: 05.02.2021-11:06) Total War: Warhammer III Ne Zaman?

Oyunseverlerin ilgiyle beklediği haber, oyun geliştirici firma Creative Assembly'den geldi. Yayınlanan basın bülteninde Total War: Warhammer 3'ün bu yıl içerisinde yayınlanacağı bildirildi. Serinin son oyunu olarak piyasaya sürülecek Total War: Warhammer 3, masaüstü bilgisayar destekli olacak.

Ön siparişlerinin şimdiden başladığı oyunun ne kadar olacağı da merak edilen konulardan oldu. Peki Total War: Warhammer III Türkiye fiyatı ne kadar olacak? Total War: Warhammer III fiyatı ne kadar? İşte merak edilen soruların cevabı...

TOTAL WAR 3 NE KADAR OLACAK?

Serinin ilk oyunu 2016 yılında piyasaya çıkmış ve büyük bir ilgi görmüştü. Açıklanan bilgilerde ise serinin üçüncü oyununda çatışmaların  Doğu Toprakları ile Kaos Krallıkları gibi uzak bölgelere yayılacağına yer verildi.

Türkçe altyazı seçeneği eklenen oyunun Türkiye'de ne kadar olacağı da merak edilen konulardan bir oldu. Total War: Warhammer III için Türkiye fiyatı 345 olarak açıklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal