Tom Holland’dan Emma Watson Açıklaması

Dünyaca ünlü İngiliz aktör Tom Holland, verdiği bir röportajda Emma Watson ile ilgili bir itirafta bulundu. Oyuncu, Harry Potter'ı izlerken Emma Watson'a aşık olduğunu belirterek ‘Filmde pembe bir elbise giyiyordu. Benim açımdan akla durgunluk vericiydi’ dedi.

02.03.2021-11:47 - (Son Güncelleme: 02.03.2021-11:47) Tom Holland’dan Emma Watson Açıklaması

Marvel Sinematik Evreni'nde canlandırdığı Örümcek Adam karakteriyle hafızalara kazınan Tom Holland, samimi açıklamalarda bulundu.

W Dergisi'ne röportaj veren Tom Holland, 2022'de yayınlanacak Uncharted adlı filmdeki hatalarından şöyle bahsetti: ‘İyi görünüyor muyum? diye düşünmeye başladığınızda oyunculuk, bir karakteri canlandırmaktan başka bir şeye dönüşür. Uncharted'da performansımın belli kısımlarında, 'Şimdi iyi görünmek istiyorum. Bunun benim havalı anım olmasını istiyorum' diye düşünmenin büyüsüne kapıldığım zamanlar oldu’

‘KARAKTERİMİN BİR AKSİYON KAHRAMANI OLMASI GEREKİYOR’

‘Karakterimin bir aksiyon kahramanı olması gerekiyor. Bakın, onu izlemedim bu yüzden başarılı olup, olmadığımı bilmiyorum ama bundan önemli bir ders çıkardım. Bu muhtemelen bir daha asla yapmayacağım bir hataydı’

‘DURGUNLUK VERİCİYDİ’

Tom Holland, Harry Potter serisinde Hermonie karakterini canlandıran Emma Watson hakkında söyledikleriyle ise şaşkınlık yarattı. 24 yaşındaki oyuncu, ‘Harry Potter ve Ateş Kadehi (Harry Potter and the Goblet of Fire) filminde pembe bir elbise giyiyordu. Benim açımdan akla durgunluk vericiydi’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal