Aytaç Şaşmaz’dan Hekimoğlu Açıklaması

Hekimoğlu dizisinde Emre karakterine hayat veren ünlü oyuncu Aytaç Şaşmaz, verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Şaşmaz, Hekimoğlu dizisi hakkında konuştu.

02.03.2021-10:28 - (Son Güncelleme: 02.03.2021-10:28) Aytaç Şaşmaz’dan Hekimoğlu Açıklaması

Senem Aydın’a konuşan Aytaç Şaşmaz, Hekimoğlu dizisinde rol almaktan mutlu olduğunu belirterek projeye en başından beri inandığını söyledi.

Ünlü oyuncu, ‘Diziye başlarken bu kadar sevileceğini tahmin eder miydiniz?’ sorusunu ‘Evet, tahminim bu yöndeydi. Çünkü dünyası çok özel ve kapsamlı bir iş. İlk duyduğumda da, senaryoyu okuduğumda da güzel geri dönüşler alacağına inanıyordum. Böyle bir işin parçası olduğum için çok mutluyum’ şeklinde cevapladı.

‘BANA DOKTOR DİYE SESLENİYORLAR’

Sokakta kendisine ‘Doktor’ diye seslendiklerini belirten Aytaç Şaşmaz, ‘Bana hastalıklarından bahsediyorlar, fikir istiyorlar...’ dedi.

‘DOKTORLUK ÇOK KUTSAL BİR MESLEK’

Şaşmaz, ‘Doktor olmak ister miydiniz?’ sorusunu da şöyle cevapladı: ‘Doktorluk çok kutsal bir meslek. Bunu işin içine girince çok daha iyi anladım. Büyük sorumluluk bir insan hayatının elinde olması. Doktorlara çok saygı duyuyorum bu anlamda ama sanırım olmak istemezdim’

‘ŞU ANDA ÜRETİM AŞAMASINDAYIM’

Ünlü oyuncu, ‘Barındığım Hikaye’den sonra yeni bir şarkı hazırlığında olduğunuzu söylediniz, şu an ne durumda?’ sorusuna ise şu cevabı verdi: ‘Şu anda üretim aşamasındayım. Çok heyecanlıyım. ‘Barındığım Hikaye’deki eksiklerimi kapatmak için her zamankinden daha dikkatli olmaya gayret ediyorum. Eksiksiz olsun istiyorum, o yüzden de bu sefer çok daha fazla vakit ayırmak ve ne zaman tam anlamıyla içime sinerse o zaman herkesle paylaşmak istiyorum’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal