Tolgay Arslan, Hannover 96 Yolunda!

Fenerbahçe'den giden Tolgay Arslan, Almanya transfer oluyor... Fenerbahçe ile karşılıklı olarak yollaru ayıran Tolgay Arslan’ın yakın zamanda Hannover 96’ya imza atması bekleniyor.

05.09.2020-12:19 - (Son Güncelleme: 05.09.2020-12:16) Tolgay Arslan, Hannover 96 Yolunda!

Tolgay Arslan’ın geçen sezonun devre ortasında başlayan Fenerbahçe serüveni, 1.5 yılın ardından sona erdi. Bir süredir yönetim ile iletişim halinde olan 30 yaşındaki futbolcunun kontratı karşılıklı olarak sonlandırıldı. Sözleşmesinin sona ermesine 1 sene kala sarı- lacivertlilerden yıllık 2.1 milyon Euro alan Tolgay ile Kanarya ortak paydada buluştu.

DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ HANNOVER’E DÖNÜYOR

Deneyimli oyuncunun sıradaki adresi büyük olasılıkla belli. Tolgay’ın, doğduğu ve büyüdüğü Almanya’da Bundesliga 2’de yer alan Hannover 96’ya transfer olması bekleniyor.

KENAN KOÇAK DEVREYE GİRDİ

30 yaşındaki orta sahanın, arasının çok iyi olduğu Hannover’in Türk Teknik Adamı Kenan Koçak’ın kendisine bahsettiği Bundesliga 1 planı ve iyi bir kadro kurma projesinden tatmin olduğu aktarıldı. Süper Lig’den yapılan teklifleri reddettiği belirtilen 30 yaşındaki tecrübeli futbolcunun bu alacağı kararda yeniden Almanya’da kalmak istemesinin ve ailesinin etkili olacağı kaydedildi.

Tolgay Arslan'ın adı en son Süper Lig devi Galatasaray ile anılıyordu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal