Teşkilat'ın Pınar'ı Ezgi Şenler derin yırtmaçlı kırmızı elbisesiyle hayran bıraktı

TRT 1’in sevilen dizisi Teşkilat’ın Pınar’ı Ezgi Şenler derin yırtmaçlı kırmızı elbisesiyle hayran bıraktı. Hayranları Şenler’in güzelliğiyle adeta sarhoş oldu.

08.05.2022-16:43 - (Son Güncelleme: 08.05.2022-16:43) Teşkilat'ın Pınar'ı Ezgi Şenler derin yırtmaçlı kırmızı elbisesiyle hayran bıraktı

Daha önce Bodrum Masalı, Canevim, Nefes Nefese, Çatı Katı Aşk gibi dizilerde yer alan güzel oyuncu Ezgi Şenler şu sıralarda TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat’ta Pınar karakteriyle ekranlarda yer almaya devam ediyor. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal ve Gürkan Uygun ile başrolleri paylaşan Ezgi Şenler canlandırdığı Pınar karakteriyle en sevilen oyuncular arasında yer almayı başardı. Oyunculuğuyla çok sevilen Ezgi Şenler’in sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflar duru güzelliğinin de oyunculuğu kadar iyi olduğunu kanıtlıyor.

Ezgi Şenler

Ezgi Şenler hayran bıraktı

Özel bir dergi için kameralar karşısına geçen Ezgi Şenler derin yırtmaçlı kırmızı elbisesiyle çekildiği fotoğrafları Instagram hesabından takipçileriyle buluşturdu. 

Ezgi Şenler

Instagram’da 700 bin takipçisi olan güzel oyuncunun derin yırtmaçlı kırmızı elbiseyle yeşil bağlamalı topuklu ayakkabı konbini hayranlarının büyük beğenisini kazandı. 

Ezgi Şenler

Sevenleri güzel oyuncunun paylaşımlarına 'Sen neymişsin ya'', ''Bu nasıl bir güzellik'', ''Sana kırmızı çok yakışıyor'', ''Havalar soğuk hasta olursun'' gibi yorumlar yaptı.

Ezgi Şenler

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal