Teşkilat dizisi seyircileri ikiye bölündü! Ceren'in ayrılması dizinin tepki toplamasına neden oldu

TRT 1’in beğeni toplayan başarılı dizilerinden Teşkilat’ın son yayınlanan bölümünde bir ayrılık yaşandı. Dizinin sevilmeyen karakteri Ceren geçtiğimiz bölümlerde diziye veda etti. Teşkilat dizisini izleyenler, bu ayrılığın ardından sosyal medyada adeta ikiye bölündüler!

30.04.2022-13:08 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-13:08) Teşkilat dizisi seyircileri ikiye bölündü! Ceren'in ayrılması dizinin tepki toplamasına neden oldu

TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat her hafta pazar günleri izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Başrollerinde Deniz Baysal Yurtçu ve Çağlar Ertuğrul’un yer aldığı dizi ilk günden bu yana büyük ilgi görüyor. Pazar akşamı yayınlanan Yargı dizisi ile reyting savaşı veren dizi her hafta heyecan yaratıyor.

Dizinin yeni bölümünde Ceren'in Halit Başkan'ın kızı olduğu gerçeği ortaya çıktı. Olayın ortaya çıkmasından hemen sonra Ceren'in öldürülmesi sonucunda Ezgi Eyüboğlu diziden ayrıldı.

Oyunculuğu ile izleyenlerin gönlünü kazanan Eyüboğlu, diziden ayrılınca sevenleri oldukça üzüldü. Her ne kadar ötü bir karaktere hayat verse de Ezgi Eyüboğlu'nun diziden çıkması hayranlarını üzdü.

Ezgi Eyüboğlu ayrılığı üzdü!

Ezgi Eyüboğlu'nun diziden ayrılması sosyal medya üzerinden tepkilerin gelmesine neden olurken Eyüboğlu'nun fanları üzüntülerini dile getirdi.

Ceren'in diziden ayrılıp ayrılmamasındaki kafa karışıklıkları Ezgi Eyüboğlu'nun sosyal medyadaki "Hoşçakal Ceren" paylaşımı ile netlik kazandı. Bu paylaşım karaktere olan vedanın kesin kanıtı oldu.

teşkilat ceren

Bunların yanı sıra aslında Eyüboğlu'nun diziye birkaç bölüm konuk oyuncu olarak katıldığı lakin üstün performansından dolayı hikayesinin uzatıldığı öğrenildi. Karakterin hikayesi bitince de oyuncu diziye veda etti.

Teşkilat seyircilerinin bazısı Ceren'in ölümüne sevinirken bazısı da oyuncunun diziden ayrılmasından dolayı oldukça üzüldü. Dolayısıyla sosyal medyada Teşkilat seyircisi ikiye bölündü.

Diziden ayrılan isimlerden bir diğeri de geçen bölümlerde Mesut Akusta olmuştu. Ana karakterlerden ikisinin diziden ayrılışı sürecin nasıl ilerleyeceğini merak ettirdi.

Büyük ilgi gören ve geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen dizinin kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Tuncer Salman, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Nil Günal, Feray Darıcı, Mustafa Açılan, Bülent Bilgiç, Mehmet Ergenç, Hilal Öztunca, Lara Domaç ve Hakan Boyav ve Yavuz Bingöl. Teşkilat’ın yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstleniyor. Yönetmenliğini ise Burak Arlıel ve Burak Müjdeci yapıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal