Terazi Burcunun Zıt Burcu

Terazi burcu 24 Eylül ve 23 Ekim arasındaki zaman dilimine ait burçtur. Terazi burcu hava grubu bir burçtur. Erkeksi bir burç olan terazi burcu genel olarak öncü bir karaktere sahip olan terazi burcu pozitif bir kişilik taşımaktadır. Terazi burcunun yönetici gezegeni Venüs’tür.

29.07.2020-14:03 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-13:58) Terazi Burcunun Zıt Burcu

Terazi burcunun sevdiği renkler ise pastel renklerdir. Uğurlu taşları ise opal ve pembe kuvartz taşlarıdır. Terazi burçlarının şanslı sayısı 6 dır ve şanslı günleri ise Cuma günleridir. Terazi burcunun zıt burcu ise koç burcudur. Terazi burcunun en sevdiği ya da sevebileceği şehirler Viyana ve Frankfurt’tur. Terazi burcunu yansıtan metal ise bakırdır. Terazi burcunun en sevdiği ve onu mutlu edebilecek çiçekler ise krizantem, beyaz gül ve sarıpapatya çiçekleridir. Terazi burcunun en sevdiği ağaçlar ise servi ağacı, dişbudak ağacı, asma ağacı, incir, elma, kayısı, badem ağaçları ve eğrelti otudur.

Terazi burcunun zıt burcundan önce terazi burcunun kişisel özellikleri incelenirse, oldukça cazibeli ve çekici bir burçtur. Ayrıca çekici olduğu kadar da kararsızlıkları ile meşhurdur. Terazi burcunun çekim gücünün sebebi bir türlü anlaşılamaz. Fark ettirmeden kendisine çeken terazi burcuna kapılmak çok kolaydır.  Kendisine kapıldığı hissedildiği anda kurtulmak imkânsızdır. Terazi burçlarının tamamen büyülü bir havası vardır. Hayatı dans eder gibi ritmiktir. Terazi burcunun yanında asla sinirlenilmez. Çok dingindir ve karşısındaki kişi sinirli ise onu anında sakinleştirme becerisi vardır.

Kendisiyle tartışılırken ise öyle konuşur ki asla sinirlenmeden ama bir şekilde kendisini haklı çıkarmayı başarır. Sesini asla yükseltmeden zaferini kazanır. Herkesin sinirlenip sesini yükselttiği, kılıçlarını çektiği bir ortamda o tüm zarafetini, gülümsemesini takınarak zaferini ilan eder. Zihninde çok mükemmel bir denge bulunmaktadır. Ne düşündüğünü kestirmek her zaman zordur. Ne düşündüğünü asla belli etmeyecektir. Genellikle ortama uyumludur ve oldukça sevecen bir yapısı vardır.

Fakat aynı zamanda büyülü bir güce de sahiptir. Bir ortama girdiğinde ortamı kolaylıkla çabucak inceleyerek durum analizi yapar. Her gizli detayı anında bulmaya çalışacaktır. Her konuyu anlayabilmek için kendini parçalarcasına asla uğraşmaz. Detaycılığı ve mantığı keskin görüş yeteneği sayesinde her duruma ve her konuya çabucak adapte olur. Başarılı olacağı somut konular üzerine yoğunlaşır. Sessizlik içerisinde çalışarak amacına ulaşır. Eleştiriye maruz aldığı zaman kibarca dinleyecek, teşekkür edecek ve uzaklaşacaktır. Bir daha da asla o kişiye fikir sormayacaktır. Gülümser ama arkasında büyük bir ego barındırır. Aşk ve sanat onun için olmazsa olmazdır. Bu ikisi olmadan yaşayamaz. Standart bir insan değildir. Bu yüzden onunla anlaşabilmek için kalıpların dışına çıkılmalıdır.

Terazi burcunun zıt burcu ise boğa, oğlak ve başak burçlarıdır. Çünkü terazi burcu için ikili ilişkiler, evlilik, aşk gibi şeyler olmazsa olmaz bir şeydir. Rutinlikten hiç hoşlanmadıkları için boğa, oğlak ve başak burçları terazi burcunun zıt burcudur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal